Şoşoacă, de la zeflemeaua cu nava eşuată pe Canalul Suez la aiurările propagate şi umflate de atacul clonelor

Madam Şoşoacă a salvat încă o dată omenirea, rezolvând criza Canalului Suez. Adică, a pus pe linia de plutire nava eşuată, deblocând astfel această vitală cale navigabilă cu propriile forţe. Apoi, şi-a îndreptat atenţia şi către sălile de fitness, acum închise. Le va deschide dintr-o suflare ca să poată trage de fiare pentru o formă maximă în viitoare misiuni imposibile. Da, este doar una dintre ironiile de pe net legate de Diana Ivanovici-Şoşoacă.

Însă nu există doar internauţi care o persiflează pe senatoarea atomică, precum în fotografia trucată din stânga.

În spatele ei pare a fi o adevărată divizie de promovare. După cum arată pressone.ro, sub titlul: Atacul clonelor lui Șoșoacă, 15 pagini de Facebook, administrate din afara României, amplifică în mod artificial mesajele delirante ale parlamentarei. O parte din aceste pagini, postează constant conținutul site-ului newsfloe.com, plin de fake news-uri din Sputnik, vocea propagandei ruse. Inițial, newsfloe.com, al cărui deţinător e secret, publica conținut în bengaleză – aşa cum arată o versiune mai veche.

Între Şoşoacă şi propaganda rusă s-a înfiripat o dragoste la prima vedere şi am scris printre primii despre această tărăşenie, luând în consideraţie odele pe care Sputnik i le-a închinat madamei Şoşoacă, cât şi satisfacţia ei la aceste elogii. Iată însă că pressone.ro vine şi cu dezvăluiri în acest sens, foarte bine documentate.

Prezența Dianei Ivanovici-Șoșoacă pe Facebook, gonflată artificial de pagini administrate din afara României, conform sursei citate

Vezi aici tot articolul din pressone.ro

Un comentariu la „Şoşoacă, de la zeflemeaua cu nava eşuată pe Canalul Suez la aiurările propagate şi umflate de atacul clonelor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.