Ionuţ Cristache nu se-ntoarce, dar incompetenţa sa crasă va fi în continuare extrem de costisitoare

Emisiunea lui Ionuţ Cristache, teleastul de o incompetență crasă, dar extrem de costisitoare, nu se se mai întoarce în intervalul de timp dorit de el – rămâne, deocamdată, la ora 17.00. Mai mult, Cristache trebuie să plătească şi cheltuieli de judecată în valoare de 2.000 de lei pentru că a pierdut procesul cu TVR. El a cerut în instanţă ca emisiunea să fie mutată înapoi în prime time, de la ora 21.00, dar demersul a fost respins, iar decizia instanţei este definitivă.

După ce acțiunea a fost respinsă de judecători, a venit şi motivarea, iar un aspect e legat de faptul că în contractul lui Cristache, paraşutat la TVR în epoca Dragnea, nu apare o o clauză care să stipuleze ora de difuzare a emisiunii.

În ce privește cheltuielile de judecată, sunt absolut un fleac, dacă ţinem cont de faptul că salariul încasat de Cristache de la TVR este, conform Libertatea, de 44.700 de lei brut pe lună. Un simplu calcul arată că suma brută pe care Cristache o încasează anual de la TVR este de 536.400 de lei. Adicătelea, cam 110.000 de euro. Incredibil, dar adevărat. Ce palmă dată pe obrazul oricărui ziarist onest, ce purcoi de bani sifonează o instituţie publică pentru o emisiune execrabilă, în timp ce presa românească a fost pusă practic la pământ de multă vreme.

În rest, dacă cineva întreabă: Poţi corecta printr-o critică justă prostia şi incompetenţa costisitoare?, răspunsul este: Nu.

Citeşte şi:

2 comentarii la „Ionuţ Cristache nu se-ntoarce, dar incompetenţa sa crasă va fi în continuare extrem de costisitoare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.