La EVZ, Dan Andronic măreşte garnitura celor condamnaţi penal. În lupta pentru „integritate” intră nume trecute pe la Jilava

Constat cu stupoare că la Evenimentul Zilei sporeşte numărul celor care şi-au adăugat la CV o condamnare definitivă. Adică a penalilor, aşa cum îi numeşte presa răutăcioasă.

Imediat după ce Dan Andronic, directorul acestui ziar, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare pentru constituirea unui grup infracțional organizat, am avut  impresia că se retrage, cum era firesc, pentru a nu prejudicia prestigiul ziarului. Mai ales că, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook imediat după condamnare, Andronic susţinea: Eu mă retrag. Vă urez succes! Doamne ajută! Numai că, mintenaş, Andronic s-a răzgândit. Şi iată, nu doar că nu s-a retras, ci chiar luptă amarnic pentru integritate, aducând la ziar un alt penal. Sau poate că nu vrea să se simtă singur. Cel puţin aşa arătă azi EVZ: Sorin Roșca Stănescu va scrie din nou pentru Evenimentul Zilei….Într-o zi, lui Dan Andronic i-a venit ideea să încercăm să refacem echipa…  

Sorin Roşca Stănescu, poreclit şi Ciripoi, prietenii ştiu de ce, a fost condamnat la doi ani si patru luni de închisoare cu executare, în dosarul Rompetrol, pentru utilizare de informaţii privilegiate și constituire a unui grup infracţional organizat. El şi-a executat pedeapsa.

Dan Andronic a fost condamnat recent la trei ani de închisoare cu suspendare, în dosarul Ferma Băneasa, tot pentru constituirea unui grup infracțional organizat. Durata de supraveghere este de 4 ani. Totodată, Andronic va trebui să muncească 60 de zile în folosul comunității la Centrul de asistență integrată în adicții București sau la Protecția Copilului Sector 3.

Sincer, n-o să mă mir dacă, după ce va fi eliberat din penitenciar, şi Liviu Dragnea va pune umărul la întărirea garniturii penalilor de la EVZ în lupta lor pentru integritate. Sau poate că mă înşel amarnic şi este exact viceversa. Adică, odată scăpaţi de integritate, restu-i chiar floare la ureche.

Un comentariu la „La EVZ, Dan Andronic măreşte garnitura celor condamnaţi penal. În lupta pentru „integritate” intră nume trecute pe la Jilava”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.