Mircea Badea, revelaţie cu premeditare: Sunt și eu un fel de Șoșoacă al Antenei3

Diana Iovanovici-Șoșoacă a fost exclusă din grupul parlamentar al AUR, pe motiv că delirează, iar Mircea Badea a avut o ditamai revelaţia.

Aşa cum se ştie deja, după ce Şoşoacă şi-a lipit urechea de Radio Şanţ, de unde află că femeile sunt omorâte și se distruge matricea națională a poporului român din cauza vaccinului contra noului coronavirus, a ţinut morţiş să informeze şi Parlamentul în legătură cu informaţiile tocmai dobândite. Numai că liderii AUR, deloc încântaţi de halucinaţiile senatoarei, au hotărât să n-o mai încurce, şi pentru că, aşa cum zicea unul dintre ei, Şoşoacă a devenit un personaj de caricaturi, ironii în versuri şi glume video.

Excluderea madamei Şoşoacă din grupul AUR a avut şi oarece consecinţe. De pildă,  Mircea Badea, lovit de o revelaţie, a spus la Antena3: Mie îmi place foarte mult de doamna Șoșoacă – Je suis Șoșoacă! Deci, o susțin! Eu sunt și eu un fel de Șoșoacă al Antenei3…

Ştiam de multă vreme că, la Antena3, Badea este un fel de Şoşoacă în toată splendoarea, ba chiar mai mult. Însă faptul că a spus-o chiar el îmi depăşeşte aşteptările. Câtă sinceritate.

3 comentarii la „Mircea Badea, revelaţie cu premeditare: Sunt și eu un fel de Șoșoacă al Antenei3”

  1. Intre cei doi nu exista nici o diferenta. Ei joaca doar un rol nefatast. Doua catastrofe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.