Liber-schimbista Alina Mungiu-Pippidi a decretat: Nimic fără PSD

Marcată de spiritul ei efervescent de activistă, eterna şi fascinanta Alina Mungiu-Pippidi joacă din nou un rol de saltimbanc într-un teatru trist, scris de diletanţi. Aşadar, precum Marcel Ciolacu, hop şi ea cu guvernul de uniune naţională. Adică, în traducere liberă: nihil sine PSD (nimic fără PSD).

Marcel Ciolacu, după consultările de la Cotroceni legate de noul premier: Un guvern de uniune națională este cea mai bună soluție, condus de Rafila… Iohannis a recunoscut că e o persoană onorabilă.

Alina Mungiu-Pippidi: …Coaliția de uniune națională trebuie făcută pentru că nu se poate altfel rezolva nimic, nu pentru că e idealul cuiva…, în articolul: La ce-ar servi guvernul PNL-PSD-ceilalți. Cazul educației, publicat în romaniacurata.ro. Deunăzi, tot în romaniacurata.ro, ea scria cu mare satisfacţie: …PSD s-a salvat de la extincție. Și e firesc, pentru că au reprezentarea unor regiuni istorice încă (Oltenia, parte din Moldova) și a unor categorii de populație care trebuie reprezentate…  

În rest, liber-schimbista noastră stă din ce în ce mai prost la credibilitate. Dar e de înţeles fiindcă-i un material consumabil în rezervorul unui activist de partid şi, mai ales, greu de procurat chiar şi la negru. Iar dacă n-ai cu ce, tot la un fel de extincţie se ajunge, că tot veni vorba.

2 comentarii la „Liber-schimbista Alina Mungiu-Pippidi a decretat: Nimic fără PSD”

  1. Asteptarea marilor sinecuri a facut-o sa fie neatenta pe unde calca si a pasit drept in gura de canal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.