Liviu Pleşoianu aruncă un «Hai, pa!» spre PSD, însă doar pe Facebook. E revoltat că n-o să-l pună Tudose pe listă

Iată, ceea ce se doreşte o despărţire a PSD de trecutul recent crează deja valuri. Liviu Pleşoianu, deputat PSD, ameninţă, din nou, că demisionează din partid. Motivul: fostul premier Mihai Tudose, care s-ar ocupa de trierea candidaţilor la viitoarele alegeri locale şi parlamentare, a spus că va fi o selecţie riguroasă şi nicio persoană condamnată definitiv nu se va regăsi pe vreo listă.

De fapt, pe Liviu Pleşoianu, răsfăţatul propagandei ruse, nu-l mai încape PSD. Iar asta nu pentru că Tudose ar fi al statului paralel, aşa cum sugerează deputatul, fără să aibă curajul s-o spună limpede, ci pentu că (ştie deja) nu se va afla pe nicio listă de candidaţi, indiferent cine o va întocmi. Dacă Pleşoianu e aşa de tare, precum se dă pe Facebook, unde şi-a arătat bărbăţia poltică doar cu un Hai, pa! către PSD, să demisioneze şi din Camera Deputaţilor. Ori suveranistul, aşa cum îl numeşte propaganda rusă, nu poate renunţa la generoasa sinecură pe care o primeşte tocmai pentru că PSD l-a pus pe o listă. Dealtfel, cred că demisa sa din partid e lansată doar pe Facebook, aşa că bufoneria va continua.

Şi avocata Ingrid Mocanu, mânioasa activistă a PSD şi starletă a propagandei ruse, s-a băşicat pentru că Tudose preia niscai hăţuri. Era şi firesc: cel din urmă e adversar cu Liviu Dragnea, care, ca şi Ingrid Mocanu, a vrut îngenuncherea justiţiei. Aşa că a pus-o şi ea de-o glumă pe Facebook, doar ca să arate că se află în treabă.

La rândul său, Codrin Ştefănescu mârâie nemulumit pe Facebook, dar încă nu face declaraţii fulminante. Aşteaptă, poate totuşi nu-l dau afară şi prinde măcar o listă de consilieri PSD prin Ilfov.

Cum era de aştepta, propaganda rusă consemnează laudativ bombăneala celor trei suveranişti, aşa că Sputnik titrează: Știrea nopții: Revoltă anti-Tudose, DEMISIE de top! Ingrid Mocanu și Codrin, reacții

Un comentariu la „Liviu Pleşoianu aruncă un «Hai, pa!» spre PSD, însă doar pe Facebook. E revoltat că n-o să-l pună Tudose pe listă”

  1. Un comunistoid care demonstreaza prin toata aflarea lui in treaba cit de nul e comunismul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.