S-o cheme pe Cruduţa, dacă nu vin invitaţii lui Mircea Badea şi Răzvan Dumitrescu la Antena3

Încercând o ironie, Mircea Badea le-a mulţumit pentru absenţă invitaţilor care n-au venit la emisiunea pe care a făcut-o împreună cu Răzvan Dumitrescu.

Celor care au venit, le mulțumim pentru prezență, celor care nu au venit, le mulțumim pentru absență, a zis Mircea Badea, ieri seară, la Antena3, conform DCNews.

De unde înţeleg faptul că nici invitaţii nu se mai înghesuie la variaţiuni pe temă dată… de PSD. Decât să ridice în slăvi respectivul partid, aflat acum în oarece cădere de audienţă, mai bine s-o cheme pe Daniela Crudu, că tot a fost lansată cu succes de Antene. Dacă vine Cruduţa, nu mai este nevoie nici măcar de invitaţi, iar moderatorii ar avea doar un rol decorativ.

Zic Cruduţa pentru că-i pe val. De data asta, din păcate, pentru că ar fi a fost bătută. Însă, cum telmaneaua cu bătaia a răsunat pe toate canale mondene şi nu numai, cred că telespectatorii ar fi mai fericit să afle de ce nu a făcut asistenta plângere, după ce ar fi snopit-o iubitul croat, decât părerile celor doi despre nimic. Bănuiesc şi că admiratoarele Antenei3, sătule de eterna cântare a PSD, ar fi mai interesate să ştie cum pune Cruduţa piedică timpului prin enşpe operaţii estetice ori cine şi cât decartează pentru respectivele interventi.

Un comentariu la „S-o cheme pe Cruduţa, dacă nu vin invitaţii lui Mircea Badea şi Răzvan Dumitrescu la Antena3”

  1. Antena 3 /// minciuni cusute cu ata alba si dezinformare cu dezbinare si manipulare, nici macar subtila, ba chiar grosiera.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.