Liviu Pleşoianu, discurs electoral delirant: De la Casa Popoarelor la Consiliul UE, care este condus acum de România, catalogat de el drept o mizerie

Liviu Pleşoianu, deputat PSD, ne spune că va candida la preşedinţie, în pofida faptului că partidul n-a dat nici cel mai mic semn că îl sprijină. Ba, dimpotrivă.

Din câte bănuiesc, reazămul cel mai puternic al lui Pleşoianu în avântul spre Cotroceni va fi propaganda rusă din România, prin intermediul agenţiei de presă Sputnik, cea care-l ridică-n slăvi de multă de vreme.

Şi cum să nu-l laude agenţia de presă a Kremlinului, de vreme ce Pleşoianu ne îndemna să privim către Rusia, nu către Occident: …Avem șansa Răsăritului viu, în fața tuturor celor care se abandonează lascivității istorice a Amurgului. Iar tot ce trebuie să facem este să ne dezlipim genele și să ne întâlnim privirile. …Fie să FIM!

Discursul electoral al lui Pleşoianu, postat recent pe Facebook, tot sub deviza fie să fim, scoate la iveală faptul că deputatul, pe care-l ştiam grafoman, este şi un prost orator. Totodată, ieşirea sa relevă o inteligenţă în sens invers, însumând naţionalism comunism, troțkism şi utopie, bine înfăşurate în invective la adresa UE şi a liderilor Uniunii.

De pildă, în opinia lui Pleşoianu, Consiliului Uniunii Europene (la 1 ianuarie, România tocmai a preluat preşedinţia acestui organism de decizie, în aplauzele colegilor săi de partid – n.m) este o mizerie (vezi video de la 1h, 08).

În cazul în care aveţi multă răbdare, nervi şi timp liber, ascultaţi discursul de mai jos, care poate sta oricând la baza unui studiu de caz.

Veţi afla despre revoluţia permeanţă, lupta pentru pace – în care se va angaja Pleşoianu, dacă va fi preşedintele Românei – ori cum vede el transformarea Casei Poporului (aşa o numea şi Ceauşescu, tot un luptător pentru pace) în Casa Popoarelor, loc unde, zice deputatul PSD, fiecare naţiune trebuie să aibă o cameră a sa.

Apropo de Casa Popoarelor, îndrăznesc să vă mai spun: delirul pare sever şi fie să nu fim niciodată ceea ce doreşte Liviu Pleşoianu.

Chiar va fi o nenorocire dacă ne întoarcem spre comunism în zbor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.