Lui Crin Antonescu i se spune Dictatorul

În spatele scenei liberale, spiritele se încaieră pentru a-şi păstra poziţiile actuale.

Şansele lui Ludovic Orban de a-l înlocui pe Crin Antonescu, care o ia razna pe zi ce trece, sunt infime. De partea lui Orban s-au situat mai puţin de jumătate din delegaţiile organizaţiilor judeţene. Deja lui Antonescu i se spune Dictatorul. Problema este că a început să ia foarte în serios patronimul şi mai ales comportamentul tizului său politic, mareşalul Ion Antonescu, care a instaurat dictatura militară, după cea carlistă, între 1940-1944.

Dacă îşi va păstra poziţia după alegerile interne din martie, este de aşteptat ca liderul PNL să se dispenseze repede de serviciile persoanelor care îl sprijină, cum ar fi, de pildă, vicepreşedintele Dan Radu Ruşanu sau primarul Bacăului, Romeo Stavarache.

“Dictatorul” se va folosi de ei, aşa cum s-a sprijinit şi pe Orban, în alegerile prezidenţiale, după care îi va marginaliza, preferånd să-şi formeze o camarilă din oameni slabi, fără nume, poziţii şi personalitate, care să nu emită pretenţii, după formula clasică a dictatorilor de partid. Programul cu care se prezintă Antonescu în alegerile din martie, conţine o singură propoziţie: distrugerea PD-L.

Acest comandament sună la fel ca “Ostaşi, vă ordon, treceţi Prutul!”.

2 comentarii la „Lui Crin Antonescu i se spune Dictatorul”

  1. in Momentul in care l-a sustinut pe Geoana, crinul s-a sinucis politic. Poate sa distruga o mie de pdl-uri, Credibilitatea lui e O

  2. @Camelia,

    Antonescu are o energie distructiva careia nu-i va scapa nici macar propriul sau partid. E o caracteristica a indivizilor fara proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.