Manda zice că n-o să mai susţină proşti în funcții publice. Dacă se supără Olguţa Vasilescu, s-ar putea să ajungă fiul ploii

Claudiu Manda, soţul Olguţei Vasilescu, vrea să fie din nou remarcat. De data asta însă, riscul e mare. Se poate înfuria consoarta, care, iată, ar fi făcut campanie electorală pentru o fraieră.

Manda le-a spus celor din PSD că n-o să mai susțină proști în funcții publice. Trimiterea pare a fi la Viorica Dăncilă. În timpul campanei pentru prezidenţiale, Manda şi Dăncilă au avut un schimb dur de replici într-o ședința a conducerii PSD, după ce fostul premier ar fi aflat că există o înregistrare în care colegul de partid o cataloga drept proastă.

Nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs, pentru că munca noastră de multe ori ne-o aruncă la coș capacitatea de a vorbi a unora sau altora, pe care din păcate i-am sprijinit. Toți acolo în CEx să ne asumăm greșelile, dar să nu le mai facem, a spus Caludiu Manda la şedinţa PSD Buzău, unde a fost reales Marcel Ciolacu șef al organizației. Ciolacu este şi şeful interimar al PSD, după demisia Vioricăi Dăncilă.

Ipocrizie ori gafă? Rămâne de văzut. Cei pe care Manda spune că nu-i mai suţine au primit, în ultima campanei electorală pentru prezidenţiale, indicaţi preţioase tocmai de soţia sa, Lia Olguţa Vasilescu. Că doar ea a fost şefa de campanie a Vioricăi Dăncilă, pe care a susţinut-o, trup şi suflet, până în ultimul moment. Adevărat, pompieristic, dar cu convingere.

2 comentarii la „Manda zice că n-o să mai susţină proşti în funcții publice. Dacă se supără Olguţa Vasilescu, s-ar putea să ajungă fiul ploii”

  1. alo, Manda iar a zis de VV. Nevasta Olguta tocmai ne convingea ca a Veorica este idolul romanilor, ca poporul o divinizeaza, iar tu o contrazici si afirmi iar ca e proasta. Nu te vad bine.

  2. Baietul lui baiet destept nu stie ca e iposibil sa il convingi pe un prost ca este prost.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.