Mihai Tudose: După ce l-am cunoscut pe Ponta, am început să îl regret pe Dragnea

PSD şi-a mărit numărul de europarlamentari şi prin bunăvoinţa lui Victor Ponta. Aşa-i viaţa, complexă şi plină de neprevăzut sau unde dai şi unde crapă.

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, susţinea, într-o conferinţă de presă la Brăila, că Mihai Tudose, fost premier, mazilit de Liviu Dragnea, tocmai reîntors în PSD, n-ar fi un traseist politic. În acelaşi timp, Tudose îl înfiera cu mânie proletară pe Victor Ponta, care, din câte constat, deocamdată tace.

(…) Nu cred că am greşit când am plecat din PSD, am greşit că am plecat la PRO România pentru că, după ce l-am cunoscut pe domnul Ponta, am început să îl regret pe Dragnea, a declarat Mihai Tudose, la Brăila, citat de Agerpres.

În urmă cu patru zile, Tudose, în prezent europarlamentar ales pe listele Pro România, s-a reînscris în PSD. El a demisionat din PRO România, la începutul lunii decembrie, în urma unui conflict cu Victor Ponta, liderul acestui partid.

Aşa-i politicianul autohton, se plimbă. Ideolgia, deh! Sau, ca să citez şi eu din gândirea lui Marcel Ciolacu: Domnul Tudose a venit astăzi acasă, ca să zic aşa… În rest, textieri ipocriţi şi actori foarte slabi.

Un comentariu la „Mihai Tudose: După ce l-am cunoscut pe Ponta, am început să îl regret pe Dragnea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.