Mare scandal mare de bostan cu sare la AUR: S-a ajuns deja la episodul – Eşti un gunoi

Iată că AUR a intrat în faza înjurăturilor grele clamate de liderii mai mici spre cel suprem. De pildă, Valentin Florea, candidatul AUR pentru primăria sectorului 6, și-a anunțat demisia din partid într-o stufoasă postare pe pagina sa de FB, în care George Simion, liderul AUR, este catalogat şi drept un gunoi.

Nu vreau să comentez celelalte acuzaţii ale lui Valentin Florea la adresa lui George Simion, pe care fostul candidat la primărie ar vrea să-l separe de cei aflaţi în partea bună a partidului. Dacă sunteţi curioşi, le găsiţi pe pagina de FB a lui Florea, sub titlul: Boschetaru’ și gunoiu’.

Spun doar că dorinţa demisionarului de-a acoperi gunoiul cu praf de aur, încercând să explice că, de fapt, alte figuri din partid, precum Sorin Lavric sau Claudiu Târziu, ca să dau doar două exemple, ar fi niscai magnifici faţă de tomberonezul Simion, e ridicolă. Toţi cei aflaţi la vârful acestui partid au acceaşi direcţie cu Simion pe care, acum, Florea îl blamează. Adicătelea, ca să mă exprim elegant, sunt ba vânzători ambulanţi de iluzii, ba protagonişti ale unor recitaluri de exaltaţi pentru o mulţime de căscaţi.

Citeşte şi:

Un comentariu la „Mare scandal mare de bostan cu sare la AUR: S-a ajuns deja la episodul – Eşti un gunoi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.