Mesianicul Liviu Pleşoianu, conjuraţia şi războiul cu enoriaşele din parohia PSD

Liviu Pleşoianu şi-a dat seama, cu greu, că PSD n-o să-l susţină în cursa pentru Cotroceni, dar vrea să arate că rămâne pe baricade. Aşa că, în lipsă unei părţi cu adevărat beligerante, poate intra în ring şi o enoriaşă din parohia PSD, fie şi pe post de sparring-partner, mai ales că, respectiva, culmea blasfemiei, l-a catalogat drept securist pe Pleşoianu.

Ea, pesedista înfocată, se numeşte Iosefina Pascal şi pare a fi una dintre amazoanele lui Dragnea. Însă nu una obişnuită, ci dintr-o „gintă” care-l aşează pe „suveranistul” Pleşoianu – un răsfăţat al propagandei ruse, vajnic luptător împotriva „statul paralele” – în rândurile „securiştilor”. Ce mai denigrare!

Foto: Liviu Pleşoianu şi Iosefina Pascal, pe vreamea în care nu se războiau

Iosefina Pascal, pe Facebook: Doamnelor și domnilor, unicul, Ghidul astral, Liviu Pleşoianu. Ăsta, Romeo, mă făcea pe mine „cu caputul”. Băi, Guru, care ți-ai făcut tu ADEPȚI. Băi, ăsta, care nu ești creștin, nici musulman, nici budist. Băi, ăsta, care călătorești în timp și levitezi. Cine este Liviu Plesoianu, de fapt? Un băiat care nu a apărut chiar din spuma mării și din neant, după cum am zis în ultima postare :). Ci un băiat cu un trecut în cârcă, pe care se chinuiau niște băieți să-l ascundă. Mulțumiri lui Ionut Apahideanu pentru ceea ce a descoperit despre acest bolnav de putere și posedat de spirite Pleșu-iene transcendentale…

Este doar un fragment din textele Iosefinei care îl au drept tintă pe Pleşoianu. La rândul său, deputatul PSD încercă, în postări kilometrice, să-i convingă pe admiratorii săi de faptul că tevatura declanşată de Iosefina şi de alţi „complotişti” ar fi o amplă operaţiune ocultă care nu urmăreşte decât discreditarea unuia care ar vrea să candideze la Preşedinţie. Ca să vezi ce mai conjuraţie. Una abisala, a destinului.

Cine își imaginează că atacurile în rafală, din toate părțile, în același timp, vin din pură întâmplare cu doar câteva luni înainte de alegeri – e complet naiv…
Imediat după congres, am plecat preț de câteva zile. Am plecat nesecurist. Când m-am întors, am aflat că nu mai sunt doar „omul rușilor”, ci și un „securist ticălos”. Ba mai mult decât atât, am înțeles că am și „numele de cod Romeo”. …Pe lângă faptul că cine scrie aceste mizerii despre mine ar trebui să aibă numele de cod „PsihoPuPu”, e evident că mesajele sunt concepute într-un centru de comandă și că li s-a dat drumul imediat după congres. …Ceea ce înseamnă două lucruri: că le stau ca un ghimpe în coaste multor politruci (atât din PSD, cât și din celelalte partide), multor securiști și multor vorbitori de alte limbi și că băieții de… serviciu cunosc sondajele reale în ce mă privește, ceea ce a început să genereze „îngrijorare” în Sistem, scrie Pleşoianu pe pagina sa de Facebook, dovedind că este un scenarist extrem de slab.

Am avut răbdarea să citesc polemica celor doi. Ce spune Iosefina Pascal e mai puţin important, ba chiar pot avea îngăduită pentru logoreea ei, mai ales că, din câte văd, vrea să se afirme în constelaţia PSD – aripa Dragnea. Însă pe Liviu Pleşoianu nu-l pot privi cu indulgenţă. Nu doar fiindcă că e deputat plătit din banii contribuabililor, ci şi pentru că pare extrem de mândru de conspiraţia asta a soacrelor pe care o propagă.

Mai jos, speech-ul afectatei amazoane Iosefina, o beţie de cuvinte, pe care o arăt ca să înţelegeţi contextul cât mai bine, dar şi pentru a vă dumiri în legătură cu nivelul politic al amazoanelor din PSD, unul de şedinţă PCR lărgită de dinainte de 1989.

Apropo de „sondajele reale” invocate de Pleşoianu. Datele unui dintre acestea, comandat de PSD, conform Digi24, o plasează pe Gabriela Firea pe primul loc în preferinţele electoratului pesedist, iar pe Liviu Pleşoianu în coada listei.

La întrebarea: Care credeţi că ar trebui să fie candidatul PSD la alegerile Prezidenţiale?, Gabriela Firea ar fi obţinut un procent de 26%, Călin Popescu Tăriceanu – 20%, Victor Ponta – 11%, Viorica Dăncilă – 10%, Eugen Teodorovici – 6%, Liviu Pleşoianu – 5%, Ecaterina Andronescu – 5%, Olguţa Vasilescu – 5%, Mihai Fifor – 4%, Şerban Nicolae -3%, Sorina Pintea – 2%.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.