Mihaela Rădulescu – porniri de colonistă

Diva a scris pe pagina de Facebook despre ultimul incident din viaţa-i  tumultoasă.Adica, un bărbat tocmai i-a zis la aeroport: „Lumea nu se învârte în jurul tău, dragă Raduleasco”.

Povestea este benignă, insă cucoana se bagă în seamă şi o consideră malignă doar pentru că are naturelul prea simţitor. Iată cât de mitocani sunt românii! Cam asta vrea să ne transmită doamna care trăieşte la Monte Carlo, făcând din ţânţar armăsar.

Mă bucur însă că mai sunt unii care – sper deosebire de ziaristele care îi cântă doar imnuri fostei doamne Swartzenberg – spun şi ce gândesc cu adevărat în prezenţa divei şi, astfel, poate mai taie din apucăturile de colonistă ale celei care tocmai a revenit în România.

4 comentarii la „Mihaela Rădulescu – porniri de colonistă”

  1. Ca orice curva care a profitat de cine a putut, care crede ca i se cuvine (mai) totul, care isi imagineaza ca lumea „se invarte in jurul ei”, Raduleasca sufera de grandomania aferenta.

    Intr-un regal de delir paranoic, madame Radulescu (fosta Banica, fosta Swartzenberg) isi traieste, ca orice „diva”, culmile ridicolului asezonate cu prostie si inadecvare.

    Prosti sunt cei care o (mai) baga in seama….

  2. Care diva don Emilio?!?Ce dreaq domnule,sper ca doar o lipsa de inspiratie momentala,v-a facut sa recurgeti la o adresare nelalocul ei in cazul unei borfeline uzate ,perimate si care intamplator a mai sucit puterea decizionala la cativa barbatusi cu indicele de progesteron in exces,dar care au revenit (partial) totusi….

  3. Din cauza posturilor de televiziune, orice panarama despuiata, si orice mizerie de „muzica” sunt la loc de cinste in Tara Romaneasca.

    Munca, invatatul si scoala sunt prostii iar panaramele tumefiate ce scuipa-n microfoane pe ritmuri orientale sunt ‘valori culturale’ ale neamului Romanesc. Se mai mira cineva de ce toti se orienteaza sa plece ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.