În jacuzzi – la momentu potrivit, cu omul potrivit

20.12.2006, Manuela Vulpe către Teodor Baconschi:
„Aseara am facut o baie, in noua cada (tip jacuzzi) din noua resedinta. Gandindu-ma la tine, am evocat – si trait – momente din vechea baie (tip jacuzzi), din fosta resedinta din australia.
manuela”.
21.12.2006, Teodor Baconschi către Manuela Vulpe:
„Uaaauuu ! Am ramas fara grai”.
24.01.2007, Manuela Vulpe către Teodor Baconschi:
„Hi, Teodor,
Vad ca te-ai speriat tare de tot de la ultimul meu mesaj si nu ai mai dat nici un semn de viata (nu ca ai fi fost ….taaaaare generos cu semnele inainte)….”

După ce presa românească a dezvăluit acest fragment din corespondenţa Manuelei Vulpe (pe atunci ambasadoarea României în Mexic) către Teodor Baconschi (în acel moment consilier prezidenţial cu pretenţii de ambasador, ulterior ministru de externe), ziariştii au numit-o pe doamnă: sexambasadoarea. Aşadar,  presupusul sexgate australian s-a propagat precum un tsunami până pe malul Dâmboviţei. Iată însă că un asemenea eveniment face bine mai ales la C.V. Azi, preşedintele Traian Băsescu a semnat acreditarea Manuelei Vuple în funcţia de ambasador în Argentina.

Ca să vedeţi ce poate face un jacuzzi într-un moment potrivit, cu omul potrivit.

3 comentarii la „În jacuzzi – la momentu potrivit, cu omul potrivit”

 1. Si eu care credeam, ca un fraier naiv, ca studiile (umaniste), temeinice, cu lucrari finale din domeniul Sociologiei Politice si Filosofiei Politice ma vor recomanda pentru un post la Externe…

  Ce fraier naiv am fost…

  Spunea un cunoscut de-al meu:”…ce face o femeie punand la bataie pizda/curul…nu face o armata”!

  Cata dreptate avea…
  🙂

 2. insolentule [doar starea de nerusinat ]cred ca te-ai lins pe mustati cind ai scris .

 3. dama buna, cu mare trecere si influnta. Merita sa-i spunem: Made in Roamanica. In ce priveste Argentina, o sinecura. O simpla sinecura

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.