Moartea vede telejurnalul

Dan Condrea, patronul firmei Hexi Pharma, a murit în urma unui grav accident de maşină, pe un drum din judeţul Ilfov. Practic, s-a zdrobit de un copac cu o aşa de mare viteză încât nu i se mai recunoaşte nici chipul. Această moarte coincide cu uriaşul scandal declanşat recent de substanţele dezinfectante diluate produse de Hexi Pharma.

Însă nu discut, deocamdată, despre ipotezele care se vor naşte după moartea acestui om. Ştiu, vor fi fără număr. Nici nu mă lansez în vreo teorie a conspiraţiei. Nu atât pentru că unii nu cred în coincidenţe. Nici pentru că alţii, de geniu, au spus, referindu-se la coincidenţe, că acesta este felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim. Nu spun nici că moartea-i ordinea supremă, ci doar că, în fiecare seară, vede telejurnalul.

Şi mai cred, după atâţia ani de gazetărie, că anumite coincidenţe, cum este şi aceasta, sunt semne, poate chiar tâlcuri, legate de ipostaze ale vieţii care ne cer mai multă decât atenţia pe care o acordăm unei enigme.

Un comentariu la „Moartea vede telejurnalul”

  1. Părerea mea personală ca nu a fost el in masina,el e ascuns undeva cu milioanele si ne ride in barba.De ce nu sa mai auzit nimic de ce se foloseste in continuare soluții de la Xexi Parma .Citi au fost CONDAMNATI. .?Cine are interes sa nu se afle adevarul !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.