N-a priceput nimic din isprăvile amoroase ale lui Vlădescu

Sebastian Vlădescu, fost ministru de Finanţe, susţine că premierul Emil Boc are o „înţelegere limitată” în ce priveşte complexitatea economiei româneşti.

Eu spun că premierul nu se pricepe în primul rând la oameni, dacă l-a acceptat pe Vlădescu ministru peste finanţele publice.

Pentru cine nu ştie ori nu-şi mai aduce aminte, domnul Vlădescu s-a combinat cu fina sa – se ştie a cui nevastă era – pe care a şi luat-o de soţie, pentru ca, după această ispravă, să se încurce cu naşa care i-a ţinut pirostriile şi să divorţeze de fosta fină.

Povestea asta spune multe despre un om. În primul rând că are nevoie de ajutor. Părerea mea. Aşa că pe un asemenea personaj nu-l pui ministru la Finanţe, chiar dacă – se zice –  viaţa privată nu are legătură cu „Prefectura”. Uite că are. Iar Vlădescu, confundând Finanţele cu cele două cupluri, le-a făcut harcea-parcea.

5 comentarii la „N-a priceput nimic din isprăvile amoroase ale lui Vlădescu”

 1. „Omul e suma propriilor experiente” – as spune eu…Iar experientele lui Vladescu il descompun intr-o fiinta retacita moral, psihic, social!
  Un astfel de ratacit nu poate pune ordine in finantele unei tari in deriva totala inca de la „infiintare”, adica din 1918. Un astfel de om nu-si poate pune ordine nici macar in propria-i viata!
  Vladescu este chintesenta ratacirii, anomiei si debusolarii la scara „micro”. Romania este un Vladescu la scara „macro”.
  Parerea mea!

 2. Pina cind exista alde bou renii, un cuceritor de exceptie,(pe banii storsi prin inginerii financiare ABILE si cu largul CONCURS al celor de la PUTERE),DE CE NE DAM mirati! Clasa politica ,ai?

 3. domnule barbu,rog atentie la formulari,altfel se deduce ca vladescu ar fi responsabil de finantele Romaniei inca de la 1918,si drept urmare pana la„1848” nu-i drum prea lung! Ma intreb cum ar arata un„om descompus”si apoi „recompus”,lucru greu de efectuat si la IML.

 4. @Condorul

  Se poate intelege si asa…totusi, citind cu atentie veti deduce ca perioada cu pricina se refera la Romania, nicidecum la ministeriatul d-lui VLADESCU.
  N-am stiut ca suntem la ora de creatie literara, cu atat mai putin la un curs de Hermeneutica!
  🙂
  Numai bine!
  Doru BARBU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.