Năstase, expertiza, elefantul, furnica şi fularul Burberry

Iată, suntem în plină teorie a conspiraţiei. Glonţul a intrat în gâtul lui Năstase ori doar l-a zgâriat superficial? Toată tărăşenia legată de tentativa de sinucidere a fostului premier şi ce-a urmat după are legătură cu vreun aranjament din spatele uşilor închise ori este doar jocul hazardului? Vom dezlega misterul după ce Năstase va ajunge la Penitenciarul Rahova?

Şi, odată ajuns acolo, îl va mai impiedica ceva să execute pedeapsa?  Bănuiesc că glonţul, inima sau diabetul ori toate la un loc.

Avem deja două tabere care se înfruntă în păreri. Însă, partea proastă, atunci când se ciocnesc două grupări puternice, adevărul rămâne bine suspendat în neant. Aşa că, bănuiesc, după expertize şi paraexpertize la IML, legate de glonţul care l-a zgâriat ori l-a rănit grav pe Năstase, o să aud o concluzie care mă va lasa mut.

Adicătelea, fostul premier a pus mână pe revolverul Smith & Wesson, calibrul 45, şi pentru că o furnică a accidentat un elefant care trecea, regulamentar, pe zebră. Iar incidentul s-a produs fiindcă amărâta s-a împiedicat în fularul scump, de lână, un ditamai Burberry de 350 de Euro.

3 comentarii la „Năstase, expertiza, elefantul, furnica şi fularul Burberry”

 1. Absurdul infasurat in fular Burberry. Nimic mai adevarat.

 2. Absurdul asta este asezonat cu multa marlanie premeditata, aroganta, egocentrism si tembelism. Desigur, lista e deschisa si ea poate cuprinde celelalte trasaturi de caracter ale bombonelului.

  Atunci cand ii invita pe altii “sa-i numere ouale”…NASTASE suferea de marlanie cu premeditare, aroganta, hiper-narcisism si egocentrism exacerbat.

  Acum, cand ICCJ l-a gasit vinovat si l-a “mangaiat” cu o pedeapsa penibila de NUMAI 2 ani puscarie….Adrian NASTASE isi da masura LASITATII TOTALE si A LIPSEI DE CARACTER!

  Concluzie: problemele lui Adrian NASTASE NU SUNT DE NATURA PSIHOPATOLOGICA, CI DE NATURA MORALA.
  Adrian NASTASE nu e atat de labil psihic pe cat e de las, marlan si neam-prost!

  Asta e…

 3. Atit de rau imi pare ca sunt nevoit sa-ti dau dreptate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.