Nicolae Bacalbaşa, clopotarul, epoleţii şi Norvegia sau tulburarea faţă cu testul psihologic

Audierea miniştrilor, propuşi în Guvernul Orban 2, de către parlamentari a scos la rampă multe momente ilare. Unul dintre acestea l-a oferit fascinatul Nicolae Bacalbaşa, deputat PSD, în timpul unei dispute ciudate, ca să mă exprim elegant, cu Iulian Bulai, deputat USR. Totul a plecat de la o discuţie despre Brâncuşi.

Nicolae Bacalbaşa, către Iulian Bulai: …Eşti obraznic, eşti un individ obraznic, clopotarule! Că ai fost clopotar la băieţii cu epoleţi în Norvegia, nu ştiu unde băteai clopotul!

Care-i legătură dintre obrăznicie, clopotar, Norvegia şi epoleţi habar n-am, cum habar n-are nici Bacalbaşa. Haos. Aşa i-a ieşit pe gură.

În rest, faptul că Iulian Bulai a cerut test psihologic pentru parlamentari după ieşirea lui Bacalbaşa, în speranţa că asemenea bazaconii să nu mai fie rostite în forul suprem, e frecţie la picior de lemn. De 30 de ani îl cer mulţi aleşi, dar degeaba. Degeaba şi pentru că prototipul Bacalbaşa va arăta întotdeauna ceea ce este, fără ruşine.

4 comentarii la „Nicolae Bacalbaşa, clopotarul, epoleţii şi Norvegia sau tulburarea faţă cu testul psihologic”

 1. George Budoi, Pamflete şi satire:

  Privesc acest parlamentar,
  Gunoi uman, o nulitate,
  Deşi îşi spune demnitar,
  El n-are pic de demnitate.

 2. Referitor la comentariul obraznic si arogant al acestui individ ce a ajuns sa jigneasca pe oricine îi iese în cale,inclusiv pe Irina Rimes,i-ași spune aceteia din urma ca„atunci cind te bagi in oborul porcilor,risti sa te tavaleasca serios” ! Asa s-a intimplat si cind a insotit delegatia ministrului culturii la audieri,porcul a tavalit-o evident desi declarase ca n-a vazut-o si auzit-o in viata lui si are destul de multi ani insa nu a „agonisit”nici pic de bun-simt.Si nu este pentru prima oara cînd acest individ arunca lături ori de cite ori deschide gura;poate ca așa îi este educația însă,colegii lui,care se pretind educați ar trebui sa ia atitudine ca în forul superior al Statului(asa cum ei,parlamentarii,au declarat)sa dispara aceste gunoaie cu educație si jargon de Ferentari(să-mi fie iertată comparația dar alta mai adecvata n-am găsit pt ca eu insumi am copilarit in Ferentari si sunt,de atunci,„expert”in jargonul respectiv încît să-l regasesc la acest gunoi uman cu pretenția de erudit).

 3. In politica asemenea epitete sunt admis si la tari cu democratie consolidata:Bush-cainele meu stie mai multa politica decat Clinton.Bacalbasa:nu te las neterminata.Probabil ca s-a referit la sotie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.