Nistorescu mustră PSD fiindcă l-a lăsat de izbelişte pe Dragnea sau în numele tătucului de la Rahova

Văd că pe Cornel Nistorescu l-a apucat nostalgia de vremurile în care Liviu Dragnea, aflat acum în Penitenciarul Rahova, era lider maxim.

După cum scrie gazetarul nostru atomic, tocmai a trecut în revistă articolele pe care le-a scris despre fostul tătuc al PSD (aşa îl numea Marcel Ciolacu, actualul lider interimar al PSD) pentru ca noi să pricepem că el, Nistorescu, doarme cu deontologia la cap, în pofida faptului că anumiţi postaci nu înţeleg acestă stare de fapt.

…Și să-i invit pe cei care au scandat mereu ”Dragnea, la pușcărie” să mai cîntărească o dată. Pentru ce a fost condamnat Liviu Dragnea? Pentru mobilizare la vot și pentru folosirea a două funcționare de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman?…, scrie Cornel Nistorescu în articolul Dragnea apărat în Cotidianul și îngropat de binom?, publicat în cotidianul.ro, portal pe care-l controlează.

Însă indignarea lui Nisorescu nu-i legată doar de cei care scandau: Dragnea, la pușcărie, fără să cântărească, ci, mai dihai, şi de faptul că PSD ar fi devenit nepăsător, ba chiar l-ar fi lăsat de izbelişte pe Dragnea.

Liviu Dragnea n-a fost prins cu fraude mari (în ciuda tărăboiului enorm și a acuzațiilor de sfîrșit de lume). Lui i s-a pregătit doar o condamnare politică despre care mulți strigă că este o condamnare corectă. Corectă pe Dracu! Și pe care PSD-ul o ignoră de parcă ar fi scăpat de o mare nenorocire! Este treaba PSD-ului să se bată pentru lămurirea condamnării lui Liviu Dragnea, nu a mea. Eu încerc să-l conving pe un postac pe care nu-l cunosc că am scris ce-am gîndit despre un politician cu care n-am avut niciodată o relație sau o întîlnire și căruia i-am dat o singură dată bună ziua pe treptele Arenei Naționale, la sfîrșitul unui meci internațional de fotbal…, continuă Nistorescu.

În rest, articolul lui Nistorescu este o risipă inutilă de energie. Dacă nu mă credeţi, puteţi să-l citiţi. Cel puţin o să vă dumiriţi că l-a convins neam pe necunoscutul postac.

2 comentarii la „Nistorescu mustră PSD fiindcă l-a lăsat de izbelişte pe Dragnea sau în numele tătucului de la Rahova”

  1. Cineva spunea ca site-ul lui Nistorescu este un cartier general al urii. Avea dreptate respectivul, e atelier cu ciocane pentru a ii zdrobi pe cei care nu ii sunt pe plac, numai ca nea Saiba isi da cu ciocanul peste degete din ce in ce mai des. De vina pentru loviturile pe care si le aplica este complotul planetar care il pandeste pe nea Saiba la fiecare pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.