Nimicule, i-a strigat lui Dragnea şi a fost evacuat din Piaţa Unirii: Vedeam că nu-i vine sa creada ce se întamplă VIDEO

Ieri, la Iaşi, încă înainte de a începe mitingului PSD, Liviu Tigănaşu, un bărbat cu părul alb, i-a strigat lui Liviu Dragnea, liderul PSD: Nimicule! Din acest motiv a fost bruscat şi evacuat din zonă de oamenii PSD.

Interesant este însă ce-a scris Liviu Ţigănaşu pe pagina sa de Facebook despre (aşa cum le numeşte el) întâlnirile cu Dragnea.

Asta a fost a 3-a mea intalnire, de azi, cu Dragnea!!!
– prima a fost cand am ajuns in fata tribunei, in timp ce vorbea si i-am strigat … „ESTI UN „NIMIC” INFRACTORULE! MOLDOVA NU TE VREA!!! ca la comanda toata suita PSD-ista de pe scena a inceput sa aplaude sa-mi acopere vocea! 🙂, scrie Ţigănaşu pe Facebook
au tabarat „turistii PSD” sa ma scoata din fata scenei, dar le-am pregatit „episodul 2”! 😉
– pentru „repriza 2-a” l-am asteptat la coborarea de pe scena si cand facea „baia de multime” l-am abordat cu … -bravo Dragnea! cand a venit zambitor la mine sa dea mana, la-am prins cu amandoua mainile si i-am spus: „Dragnea nu esti un nimic, ESTI UN INFRACTOR!!!! 🙂 a murit imima in el!
dorea sa se desprinda, dar il tineam bine cu amandoua mainile si i-am mai spus: ESTI UN HOT, nu ai ce cauta in Moldova … si multe altele. in timpul asta au tabarat garzile pe mine, dar nu ne puteau desprinde ca-l tineam foarte strans. incercau sa ne desparta, dar eu eram peste gard de el si nu reuseau.
in timp ce trageau toti de mine, incercand sa ne desparta, ma uitam in ochii lui si-i spuneam … – INFRACTORULE, ce cauti in Moldova??? in ochii lui vedeam ca nu-i vine sa creada ce se intampla!!!
in cele din urma am fost despartiti si i-am mai spus cate ceva … la despartire! 😉
„repriza a 3-a” a fost aceasta!
am facut asta in numele tuturor iesenilor nemultumiti, care au fost impiedicati de jandarmi sa asiste la o adunare publica, in orasul lor!!! (…)

 

Ce spun alţi pensionari din Iaşi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.