Ultimul derapaj: Voievodesei Viorica Dăncilă i s-a pupat mâna, în genunchi

Ridicol fără margini: la Satu Mare, Vioricăi Dăncilă i s-a pupă mâna, în genunchi.

După ce i-a adus premierului un vibrant omagiu, un bărbat s-a aşezat în genunchi în faţa premierului Viorica Dăncilă şi i-a pupat mâna. Chiar şi Ceauşescu poate fi invidios, dacă, pe lumea cealaltă, tovarăşii îi se aduc la cunoştinţă tărăşenia.

Nu ştiu dacă, la Satu-Mare, bărbatul cu părul alb s-a aşezat în genunchi  pentru că vrea să fie în trend-ul lansat de simpatizanţii PSD, cu ocazia recentului mitig de la Iaşi. Mă refer la cei care au ţucat, tot în genunchi, pancartele PSD, după care s-au închinat în faţa bucăţilor de carton, conform imaginilor de mai jos, de ziceai că a coborât Dumnezeu pe pâmânt.

Ori este vorba despre o efuziune declanşată de scontatele efecte ale Codului administrativ şi a amnistiei fiscale, care vor fi promovate prin ONG de Dăncilă, scutind contribuabilii, care sunt şi alegători, (doar vreo 600.000 de mii) de contribuţiile datorate pentru perioada iulie 2015 – decembrie 2017.

Cert e că Dăncilă le-a promis oamenilor de afaceri şi primarilor din Satu Mare că va adopta Codul Administrativ prin ordonanţă de urgenţă.

Urmărind atent secvenţele de mai jos, nu comentez atitudinea bărbatului – imaginile vorbesc mai mult decât 1.000 de cuvinte. M-a surprins însă felul în care a reacţionat Dăncilă, care îmi sugerează că falsa ei modestie pare a fi ultimul rafinament al vanităţii, iar „rafinamentul” ăsta de ultimă oră mă face să mă întreb, printre altele, şi dacă Dragnea m-a fost trecut deja pe lisata perdanţilor.

Sindromul Iaşi a lovit şi Satu-Mare. La Iaşi, simpatizanţi PSD, în genunchi. S-au închinat la pancarte pe care le purtau precum la sfintele moaşte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.