O neştire: Irina Tănase, iubita lui Dragnea, «spulberă speculaţiile»: N-ar vrea în PSD

Site-ul lui Bogdan Chirieac ne dă o mare neştire despre Irina Tănase (27 de ani), iubita lui Liviu Dragnea (57 de ani), de parcă ar vrea să concureze cu Sputnik, agenţia de presă a propagandei ruse, la capitolul gulgute.

Ei bine, scrie DCNews, sub titlul bombastic Irina Tănase, PRIMUL mesaj despre INTRAREA în politică, iubita lui Dragnea spulberă speculaţiile şi transmite că nu intră în politică. Nu intru în politică, ar fi spus iubita lui Daddy, iar banala ei propoziţie îmi aduce aminte de celebra neştire: Un câine a muşcat un om.

Publicarea reacţiei respectivei dudui ar fi venit în urma zvonurilor (răspândite de mai multe site-uri apropiate PSD -n.m) legate de faptul că ea ar vrea să se înscrie în PSD, unde ar urma să primească şi o funcţie la nu-ş ce organizaţie de femei. Cel puţin aşa motivează DCNews faptul că banalitatea spusă de Irina Tănase se transformă în stire cu titlu umflat. E absurd însă: Dragnea cere în instanţă desfiinţarea PSD, dar iubita lui ar vrea să primească şefia unei organizaţii de femei din acest partid.

Să-mi imaginez totuşi ce-ar însemna ca, după Viorica Dăncilă, impusă de Dragnea drept premier, s-o vedem şi pe Irina Tănase în politică? Sau mai bine nu.

2 comentarii la „O neştire: Irina Tănase, iubita lui Dragnea, «spulberă speculaţiile»: N-ar vrea în PSD”

  1. Concubina, mediatoare la puscaria lui tatii si poltician. Se transforma fatuca, iar Dragnea, suspicios, va spune spuna, asa cum a mai spus: E important sa stim cu cine vorbim si daca ma uit la tine sa stiu ca tu esti tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.