Obsesia măreţiei: De Crăciun, Dragnea îndeamnă părinţii să vorbească copiilor care-şi desfac cadourile despre el. Doamne fereşte!

Discurs halucinant al lui Liviu Dragnea, personaj care pare din ce în ce mai încântat de sine. Aşadar, de Crăciun, Dragnea a transmis un clip pe Facebook. Din motive greu de înţeles spiciul fostului lider al PSD, de doar 35 de secunde, a fost titrat la baza cadrului, dar cu multe greşeli, ulterior corectate.

Liviu Dragnea, pe pagina sa de Facebook: …Şi când copiii își vor desface cadourile, să le spuneți că sub fiecare brad se află gândul meu bun pentru ei și pentru viitorul lor. Crăciun fericit!

Las la o parte ironiile presei legate de titrarea plină de greşeli. Spun doar – nici lui Ceauşescu nu i-a trecut prin cap să îndemne părinţii ca, atunci când copiii își desfăceau cadourile de la Moş Gerilă sub brad, să le spună că acolo se află şi gândul Cârmaciului.

Iar la imboldul lui Daddy de mai sus, colţ cu mania grandorii, mai adaug doar: Doamne fereşte!

Context: titrarea iniţială a urărilor lui Dragnea, ulterior corectată: Dragi români, după un an în care ni s-au luat drepturile, libertatea și demnitatea, vă doresc un crăciun liniștit cu bucate românești pe masă, un vin de butură roșu și aromat, cu cozonaci calzi scoși din cuptor și cu copii în jurul bradului. și când copii își vor desface cadourile să le spuneți că sub fiecare brad se află găndul meu bun pentru ei și pentru viitorul lor. Crăciun fericit!

Citeşte şi:

3 comentarii la „Obsesia măreţiei: De Crăciun, Dragnea îndeamnă părinţii să vorbească copiilor care-şi desfac cadourile despre el. Doamne fereşte!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.