Olguţa Vasilescu contra Gabriela Firea sau atac la o citadelă încă neconstruită

Pe dreapta, Ludovic Orban e la cuţite cu Florin Cîţu. Motivul discordiei: cine-i cu adevărat liberalul autentic. Iar eu mă întreb (degeaba -fireşte) cât timp agresivitatea va mai fi luată drept inteligenţă. Pe stânga, Lia Olguţa Vasilescu pare că vrea să arunce la coş planul pentru construirea unei citadele pentru Gabriela Firea.

Aşadar, în timpul negocierilor PNL-PSD-UDMR privind formarea coaliției de guvernare s-a discutat despre un minister al familiei, după modelul celor din Ungaria și Polonia. Apoi, în presă a fost vehiculat un nume pentru conducerea respectivului minister: Gabriela Firea.

Bineînțeles că-i vorba doar despre o ştire pe surse. Important e altceva. Cine credeţi că s-a opus mintenaş şi vehement înfiinţării ipoteticului minister. Ei bine, nimeni alta decât Olguţa Vasilescu, colega de partid a fostei primăriţe. Nu cred că este cazul, nici nu s-a pus problema pană acum. (…) Nu știu dacă această propunere a fost făcută la modul serios sau nu, susţinea Vasilescu.

Mulţi vor spune că Olguţa Vasilescu e împotriva înfiinţării ministerului fiindcă propunerea vine din partea UDMR. Eu însă nu sunt chiar atât de sigur, făcând recurs la disputele dintre cele două, consemnate deja în istoria recentă a PSD.

În rest, până ce vedem dacă se va naşte un nou minister (al familiei, adică) ori dacă Firea va rămâne mă-nţeledzi fără coledzi– vorba lui Dandanache, privim în continuare sideraţi la reprezentaţiile din politichie scrise de textieri ipocriţi şi interpretate de actori nici măcar mediocri, dar foarte bine plătiţi de la buget.

Citeşte şi:

3 comentarii la „Olguţa Vasilescu contra Gabriela Firea sau atac la o citadelă încă neconstruită”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.