Oricine are dreptul să fie prost, dar prea se abuzează de acest privilegiu VEZI FILM

George Clarke, un irlandez, a postat pe internet un film care conţine o secvenţă de pe trotuar luată cu ocazia  premierei filmului „Circul”, realizat de către Charlie Chaplin în 1928.

Omul este sigur că femeia surprinsă în imagini vorbeşte la un telefon mobil şi că precis este o călătoare în timp – fiindcă în 1928 nu existau telefoane mobie.

Ce crede Clarke , îl priveşte. Însă filmul postat  pe Youtube a bătut toate recordurile. În 10 zile, a adunat  2 milioane şi jumătate de vizualizări, başca 18 mii de comentarii. Faptul că o femeie îşi ţinea mâna stângă la ureche, iar palma închisă ascunde un obiect, nu înseamnă nici pe departe că ea vorbea la un mobil. Probabil că în pumn ascundea o proteză auditivă. Este doar o ipoteză.

Numai că, din ce văd, toată lumea a luat foc şi doreşte să creadă că doamna din imagini este chiar o călătoare în timp. Una durdulie care trăia pe picior mare, după numărul pe care intuiesc că-l purta la pantof.

Cât de fragili suntem.

Observ însă şi faptul că oricât de mulţi proşti au murit, doar  din 1928 încoace, prostia rămâne întreagă. Vie şi nevătămată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.