Patriotarda Carmen Avram o trânteşte de-a dreptul halucinant: Nu Rovana Plumb, suspectă că minte, e de vină, ci românii care o sfâșie

Europarlamentara Carmen Avram, dislocată de Liviu Dragnea de la oficina Antena3 la PE, ca să facă pe patriotarda de serviciu, spune prostii incomensurabile, fiind convinsă că poată să ascundă după cuvinte dezastrul repurtat de PSD în urma respingeri Rovanei Plumb, propusă de Guvernul Dăncilă pentru funcţia de comisar european.

După cum afirma Carmen Avram, într-o încercare infantilă de-a drege busuiocul (apreciată doar de propaganda rusă, prin vocea agenţiei Spuntnik, care pare din ce în ce mai mult un fel de sucursală a PSD), Rovana Plumb, aspirantă la funcţia de comisar european la Transporturi, nu a fost respinsă de Comisia Juridică a Parlamentului European (JURI), ci procedura ei de numire a fost suspendată.

Ca să fie foarte, foarte clar pentru cei care se bucură acum că au mai dat o lovitură împotriva României, Rovana Plumb nu a fost „respinsă”. I s-a suspendat!! procedura de audiere în comisia de transport, pentru a-i da timp să-şi rezolve problema considerată „conflict de interese”. Dacă reuşeşte, are toate şansele de a merge mai departe. Dar, totuşi, cât e de trist ce se întamplă în această țară! Cât e de trist că există români care sfâşie români, ca să poată sluji aiurea! Cât e de trist că, din 10 candidați „cu probleme”- dintre care unii chiar au fost dovediți că au călcat strâmb-doar Rovana Plumb (victimă a unei groaznice campanii de denigrare şi de hărțuire) e cea care trebuie să suporte consecințele! Tare, tare trist, scria Carmen Avram, pe pagina ei de Facebook, demonstrând, încă o dată, că inepţia are oroare de anonimat.

Aşadar, faptul că Rovana Plumb n-a convins Comisia Juridică a PE ce şi cum cu 800 de mii de lei, pe care, zice ea, i-ar împrumutat de la o persoană, dar, mai ales, n-a spus cum îi va înapoia într-o manieră transparentă, însemnă, în opina europarlamentarei Carmen Avram, că ar fi fost sfâşiată de niscai români care ar sluji aiurea.

Basmele astea cu împrumuturile către politicieni (hai să le spunem aşa) în prag de campanii electorale ţin doar în România, unde nimeni nu se miră, de pildă, cum dracu-ţi cad pleaşcă 800 de mii de lei, însă nu sunt înghiţite în PE. Rovana Plumb nu-i victima unei campanii de hărţuire şi denigrare, aşa cum susţine Avram. Este suspectată că minte de către membrii JURI. Aşa că nu-i vina românilor, fie şi a celor care nu simpatizează cu PSD, că JURI nu cred saga celor 800 de mii de lei, căzuţi din cer. Pardon, primiţi la o persoană, din cercul de cunoștințe, care nu-i din PSD şi nici publică, ci doar plină de bunăvoință, aşa cum spunea Rovana Plumb.

Deocamdată, oricât ar bate câmpii Carmen Avram, Rovana Plumb a primit un covârşitor vot negativ pentru funcţia de comisar european în Comisia juridică a Parlamentului European. De altfel, respectiva comisie a explicăt, într-o scrisoare către David Sassoli, președintele Parlamentului European, că este îngrijorată de faptul că Rovana Plumb ar fi în potențial conflict de interese și, în tot în opina JURI, există serioase îndoieli legate de faptul că ar putea fi comisar european pentru transporturi.

Şi ar mai fi ceva de spus: banii, oricât de mulţi, în lipsa inteligenței, pot aduce mult ghinion, ca să mă exprim, din nou, elegant.

Citeşte şi: Fascinanta Carmen Avram debitează inepţii măreţe de multă vreme

Un comentariu la „Patriotarda Carmen Avram o trânteşte de-a dreptul halucinant: Nu Rovana Plumb, suspectă că minte, e de vină, ci românii care o sfâșie”

  1. Tovarasica asta are are niste mari probleme, vede pesedistii luptand prin foc, prin mii de baionete, furtuni si ninsori si se comporta fix ca o activista, promotoare a ideilor ciuce. Recomandarea ar fi o excursie de documentare in Coreea de Nord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.