Petre Daea propovăduieşte «leacul» împotriva coronavirusului sau lupta corp la corp cu stupiditatea absolută

După ce ne-a convins că oaia e o statuie vie, iar lângă ea este o frunza, chiar dacă lângă frunză nu găseşti o oaie, Petre Daea se întoarce propovăduind mult aşteptatul leac al coronavirusului. Fostul ministru al Agriculturii, care a rezistat eroic în cele trei guverne PSD, are soluţia miraculoasă ca să învingem pandemia: consumul alimentelor româneşti.

Să mâncăm alimentele noastre! Consumând produse românești, vom fi mai puternici în lupta corp la corp cu dușmanul nevăzut, necunoscut și neînvins. Îl vom birui!…, scrie, senin, Petre Daia pe pagina sa de Facebook.

Pe vremea în care era ministru, Petre Daea spunea: Eu când cad din pom, întâi mă uit dacă am coaste rupte, pe urmă mă scutur şi abia pe urmă încep să zbier. Nu zbier înainte. Aşa că mă gândesc cu îngrijorare: cine ştie pe unde s-o fi căţărat reputatul om poltic, pentru că, iată, pare să fi căzut iar din pom.

2 comentarii la „Petre Daea propovăduieşte «leacul» împotriva coronavirusului sau lupta corp la corp cu stupiditatea absolută”

  1. Cormoranii care faceau baie in piscina si nu se mai fereau de oameni, de pescari nici atât, cum declara Daea, era in batia pustii lui. Noi zicem ca e prost si radeam de el. Aiurea, noi eram prostii. Avea fi-sa ditamai ferma piscicola, dar ii juleau cormoranii pestele, de ramanea fata fara sarmura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.