Pretextând că vrea să-l dea jos pe Iohannis, Simion încearcă să afle dacă poate bloca Bucureştiul

Poate sau nu George Simion şi camarazii săi să blocheze Capitala. Este o întrebare pe care, cu siguranţă, şi-o pun mulţi, mai ales în contextul războiului pe care Rusia l-a declanşat în Ucraina, ajuns deja foarte aproape de graniţa României, prin ocuparea insulei Şerpilor de către armata rusă.

Înainte mergeam cu autocarele, da amu ne-o rugat George (Simion, n.r.) să mergem cu maşinile mici, ca să fim cât mai mulţi şi să blocăm cât mai multe artere în Bucureşti, spune unul dintre organizatorii AUR Maramureş ai mitingului de la Bucureşti, citat de Libertatea.

Sub pretextul că vrea să-l dea jos pe Klaus Iohannis – o utopie, de fapt – George Simion organizează duminică, 27 februarie, un miting de protest în Bucureşti. Mitingul pe care liderul AUR l-ar vrea de amploare, pare a fi un exerciţiu al cărui obiectiv e blocarea oraşului cu maşini ale membrilor şi simpatizanţilor AUR din toată ţara. E greu de spus însă dacă Simion chiar va putea să facă asta, de vreme ce primăria a dat o autorizație de protest pentru maximum 100 de persoane. Şi, fireşte, rămâne de văzut ce reacţie vor avea forţele de ordine în acest context.

În rest, părerea mea, vorba lui nea Nicu Văcăroiu, observatorii Rusiei la Bucureşti abia aşteaptă să constate dacă Simion poate sau nu destabiliza un oraş precum Bucureştiul, aşa că la Moscova va ajunge un dosar foarte amănunţit cu desfătarea, implicaţiile şi consecinţele acestui miting. Ca şi o nouă evaluare a lui Simion, desigur. Iar dacă concluziile repectivei evaluări vor bucura niscai reponsabili de la Kremlin, sigur vom afla via Sputnik, vocea propagnadei ruse.

Citeşte şi:

3 comentarii la „Pretextând că vrea să-l dea jos pe Iohannis, Simion încearcă să afle dacă poate bloca Bucureştiul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.