A crescut respectul primarului Oprescu faţă de bucureşteni

Presa a scris cu oarece mirare despre episodul în care Sorin Oprescu s-a intâlnit cu asfaltatorii doar ca s-o pună de-o campanie de imagine care să dea bine la tv.

Iar dupa ce „gropaniada”, cu o numeşte Oprescu, se smântâneşte, că nici o minune nu ţine mai mult de trei zile, „ne vedem de treburile noastre”, a conchis primarul Capitalei.

Tot el a afirmat: „Vreau să scoatem din mintea ăstora care spun că nu se întamplă nimic în Bucureşti, pentru care administraţia este mereu ticăloasă, că nu se ocupă de problemele lor, care emisiune de emisiune se întreabă dacă ai strâns zapada, de ce ai strâns-o sau cât costă milioanele de euro pe care le dăm operatorilor. De parcă cineva bagă în buzunarul cuiva. Nu pot să fac singur această schimbare de imagine. De asta am nevoie de voi.”

Anul trecut, Oprescu a declarat că, într-un anumit context, a folosit cuvântul „pulime” din respect faţă de oameni. Acum, după ce-a rostit: „Ne vedem de treburile noastre” şi „cu gropaniada se face liniste”, constat că respectul său faţă de bucureşteni a crescut considerabil.

2 comentarii la „A crescut respectul primarului Oprescu faţă de bucureşteni”

  1. este cel mai Slab si Infatuat primar pe care l-a avut vreodata orasul. Cine l-a ales, il Merita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.