Revoluţie sexuală în Biserică: Maica Stareţă a născut doi gemeni

Trebuie să recunosc: BOR trece prin oarece transformări. Gurile rele ar spune chiar radicale. Cert e că feţele bisericeşti de ambele sexe sunt din ce în ce mai preocupate de cele lumeşti.

Revoluţie sexuală, ce mai tura-vura. Doar în ultimele 48 de ore am aflat că ÎPS Teodosie este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minori, iar o maică stareţă chiar a născut. Da, dragi mireni, Maica Stareţă de la Mănăstirea Tăriceni din Călăraşi a rămas cu burta la gură şi-a născut doi gemeni la Spitalul Pantelimon din Capitală.

Nu mă dau mare cu  vreun comentariu mobilizator, mai ales că ştiţi de unde ne vine: „Dacă dragoste nu e, nimic nu e.”

În altă ordine de idei, până la urmă, dragostea fără sex e doar filozofie, iar cucernicii noştri au început să se dumirească în legătură cu respectiva chestiune. Dovada: doi gemeni. Să trăiască şi să fie sănătoşi!

2 comentarii la „Revoluţie sexuală în Biserică: Maica Stareţă a născut doi gemeni”

  1. cui nu ii place. dar care-i pacatul mai mare? cel al popilor pidosnici sau al unei femei care a facut ce fac toate femeile, a nascut?

  2. Depinde de unde privesti lucurile. Faptul ca s-au nascut doi copii, doua fetite,am citit, este o mare bucurie. Faptul ca biserica are o problema, o priveste. Sa o rezolve ca, in prezent, este o institutie ultaprivilegiata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.