Apăraţi-l pe onorabilul Adrian Severin, acuzat că a cerut bani contra amendamente!

Adrian Severin este europarlamentarul care s-a făcut de râs „la export” după ce a cerut bani pentru a susţine modificarea unor legi UE. Iar în ţară el este cercetat de către procurorii DNA pentru pentru luare de mită şi trafic de influenţă, însă vinovaţii suntem noi. Da, noi toţi pentru că nu-l apărăm cum trebuie.

„Mită contra amendamente” ori „Severin out” scria pe afişele împrăştiate de un grup de tineri în sala Fundaţiei Europene Titulescu, unde, culmea ridicolului, Severin vorbea pe tema „Istoria şi mitologia excepţionalismului corupţiei româneşti”. Şi ştiţi de ce zicea Severin că a dorit să abordeze această temă? Nu, şi n-o să ghiciţi în veci, dar vă spun eu: fiindcă el s-a simţit umilit atunci când, în Parlamentul European, s-a spus că România este campioană a corupţiei. Însă, umilinţa la care a fost supus Severin n-a împiedicat-o pe o tânără, aflată în sala în care el vorbea apăsat despre corupţie, să pornească un casetofon cu volumul la maxim.

Fireşte, era vorba despre înregistrarea jurnaliştilor de la The Sunday Times – doveda că europarlamentarul nostru pretindea bani contra amendamente. În replică, un bătrân indignat a strigat către o altă studentă care a cerut demisia lui Severin: „Pleacă afară, nenorocito!”.
Dar, asta nu-i nimic. Cel care a pus cireaşa pe tort a fost chiar onorabilul domn Severin, după ce a spus răspicat: „Ruşinea însă este că în faţa acestei agresiuni – care pe zi ce trece va fi tot mai mult dovedită – că marea majoritate a românilor tac şi că se găsesc şi câţiva români care să prefere lichidarea, excluderea dintr-o bătălie pentru România şi pentru Europa a unui compatriot al lor”.

Şi dacă tot a venit vorba despre ruşine, între două drumuri la UE, domnul Severin, cel care dezbate aprig corupţia românească – pentru  o lume mai bună, fireşte – să privească insistent la persoana care se reflectă în oglinda din baia proprie. Dacă imaginea are mai multe feţe şi nici un obraz, demisionează?

4 comentarii la „Apăraţi-l pe onorabilul Adrian Severin, acuzat că a cerut bani contra amendamente!”

  1. Imagini inversate, da de fostul coleg si tovarash T. B chiar niente! S-au de vocalistul membru al academiei care nici el nu putea accepta momentul adevarului. Imagini deformate …

  2. …este personificarea perfecta a cabotinului, ipocritului, lacomului si nesimtitului fara limite. El este oglinda unei structuri psihice schizoide care are legatura doar cu realitatea solipsista din capul lui!

    Adrian SEVERNI (zis si „Bursucul”) este intruchiparea parsivului care se autovictimizeaza, a lasului care e „dur cu mieii si bland cu leii”, a relativistului total care amesteca in acelasi creuzet ticalosia si buna cuviinta, sustinad din toti rarunchii faptul ca cele doua sunt compatibile.

    Adrian SEVERIN este deontologul fals, papagalul garnisit de functii si diplome, impostorul prin excelenta.

    Adrian SEVERIN este omul nou, produsul perfect schizoid al unei societati eminamente schizoide – societatea romaneasca.

  3. cu piepturile goale si sa luptam pentru onoarea pierduta a lui Adrian spagarul minune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.