Ridicol aproape sublim: Şerban Nicolae se compară cu Hagi, convins că a reuşit în politică precum Regele în fotbal

Senatorul Șerban Nicolae, poate unul dintre cele mai toxice personaje din Parlament, a demisionat din PSD, devenind, peste noapte, ecologist. Motivul: sfânta sinecură. Adică, el nu a fost pus pe lista de la Senat pentru alegerile parlamentare.

Şi, supărat pe partidul care nu-l mai preţuieşte, în pofida faptului că a fost promotor al celor mai nocive modificări la legile din domeniul  justiţiei, Nicolae grăieşte : …Este ca și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele.

Faptul că Şerban Nicolae se compară cu Gică Hagi, după ce partidul n-a mai vrut să facă din el un senator, arată că prea multă aroganță nu duce la neghiobie, ci înseamnă deja neghiobie.

Dar asta nu e tot. Iată că, din pesedist convins, Şerban Nicolae s-a metamorfozat peste noapte în ecologist, aşa că va candida, tot pentru un mandat de senator, dar pe listele minusculului Partid Ecologist Român. Coleg de echipă la PER – Liviu Pleşoianu, un alt demisionar din PSD. Nu mă miră. Tusea se-ntâlneşte mereu cu junghiul.

2 comentarii la „Ridicol aproape sublim: Şerban Nicolae se compară cu Hagi, convins că a reuşit în politică precum Regele în fotbal”

  1. Sunt larvele propriilor mizerii politice. Adio, Serban Nicolae; adio, Liviu Plesoainu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.