Ridicolul sublim: Dragnea zice că a intrat la puşcărie de dragul ţărişoarei noastre. Acolo, ar fi chinuit ca să se dezică de România

După şapte luni de la condamnarea defintivă, Liviu Dragnea s-a hotărât să scrie pe Facebook. Postarea sa se adresează în primul rând aripii dure din PSD, căreia îi sugerează că ar avea nevoie de un martir. În esenţă, el vehiculează cam aceleaşi idei patriotarde cu care dorea să convingă atunci când se răstea la Uniunea Europeană.

…De dragul tău (al României – n.m.) am sacrificat tot și am făcut ce am știut mai bine să te ajut să crești mare, să fii bogată și puternică. Am renunțat la multe momente alături de familia mea, am ratat multe evenimente din viața copiilor mei, mi-am asumat în cele din urmă chiar și renunțarea la libertate, de dragul tău!…
Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc…, scrie Dragnea pe pagina sa de Facebook.

Las la o parte parada ieftină de patriotism din mesaj, ca şi faptul că Dragnea omite să ne spune cine îl chinuie ca să se dezică de România. Dar să afirme că şi-a asumat renunțarea la libertate e de-a dreptul ridicol. Adicătelea, spune el de ziua naţională, a intrat la puşcărie de dragul ţărişoarei noastre, nu pentru că a încălcat legea. Şi iată cum, la Rahova, omul a devenit superior chiar lui însuși. Ba chiar îngroaşă rândul celor care trebuie să primească spor penibilitate. Nu de alta, dar era cât pe ce să ne scoată de pe drumul european, doar ca să scape el de puşcărie.

Măcar dacă scria că şi-a arogat renunțarea la libertate.

În rest, cine îşi arogă dreptul de a spune prostii de-a dreptul monumetale trebuie să ştie că e posibil să nu mai fie băgat în seamă. Păi da. Până şi Codrin Ştefănescu a considerat că nu-i cazul să-şi piardă timpul cu vreo atitudine teatrală, aşa că n-a postat pe pagina sa de Facebook nici măcar un pui de laudatio legat de mesajul lui Dragnea. Chiar şi Sputnik, vocea propagandei ruse, a ingnorat mesajul celui pe care, până mai ieri, îl ridicat în slăvi şi îl cataloga drept suveranist.

3 comentarii la „Ridicolul sublim: Dragnea zice că a intrat la puşcărie de dragul ţărişoarei noastre. Acolo, ar fi chinuit ca să se dezică de România”

  1. Idei accentuate intr-un cap care nu mai functioneaza de foarte multa vreme. Are frecvent crize de megalomanie, dar se crede sanatos tun. Ba chiar apt sa ne conduca spre populism, cu avant, in zbor.

  2. Urmatorul mesaj al lui Dragnea va fi despre dezmembrarea statului si disparitia natiunii sau ceva pe aproape. Il incalzeste un alt penal pe nume Adrian Severin. Nu cred ca mai are loc in nici o aripa a PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.