Năstase ar vrea în fruntea luptei cu Iohannis. O variantă mai bună pentru actualul preşedinte nici c-ar exista

Văd că Adrina Năstase s-a plictisit să-şi toace liniştit averea şi îndemnă PSD să se unească în lupta împotriva lui Klaus Iohannis. Chiar dacă n-o spune explicit pe blogul său, unde clamează cu avânt revoluţionar idignarea, intuiesc că el ar vrea să se aşeze în fruntea bătăliei cu actualul preşedinte.

Faptul că Năstase s-a arătat deranjat pentru că Iohannis a atacat PSD de la tribuna Parlamentului, îl priveşte, dar dacă s-ar pune în fruntea partidului, chipurile, ca să-l doboare pe Iohannis, ar fi variantă cea mai lipsită de inteligenţă. Spun asta pentru că Adrian Năstase e o alegere de zece ori mai proastă decât Viorica Dăncilă, tocmai debarcată.

Nimic nu-i poate conveni mai mult unui lider politic decât ca împotriva sa să se ridice un alt lider politic (fie el şi fost) cu un cazier bine garnisit.

Bănuiesc însă că răbufnirea lui Năstase a fost doar una de moment, aşa… ca să ne arate că mai există, dar, în continuarea, el va contempla lumea de la Cornu, acolo unde îşi va toca în linişte şi pace fabuloasa sa avere.

Până ce vom vedea ce se va alege de luptă si dă-i, si dă-i si luptă…, propaganda rusă laudă revenirea lui Năstase pe teren, titrând în Sputnik: Știrea serii: Năstase revine în joc – vizita la Cotroceni nu a fost întâmplătoare! RĂZBOI!

Un comentariu la „Năstase ar vrea în fruntea luptei cu Iohannis. O variantă mai bună pentru actualul preşedinte nici c-ar exista”

  1. Din siragul de perle ale inteligentului luptator Arian Nastase, daca nu va mai aduceti aminte: „Singura greşeală care trebuie să nu o faci niciodată este să nu faci niciodată o greşeală de două ori!” sau: „Prezentul se petrece în fiecare clipă, iar viitorul încă nu a avut loc”. Cel ma mult mi-a placut: „Ne tot plimbăm cu corupţia în gură, o scoatem afară, o întoarcem înăuntru, corupţia, vreau să spun”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.