Robert Negoiţă refuză rolul lui Sancho Panza în lupta pe care Marcel Ciolacu ar da-o cu morile de vânt

Nu m-a mirat faptul că Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, a anunţat că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă şi nici radiografia pe care el a făcut-o azi Epocii Dragnea, din care reiese că partidul a funcţionat şi funcţionează precum o grupare interlopă, chestiune de notorietate de altfel.

Remarc însă alăturarea lui Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, cu Don Quijote, cavalerul tristei figuri.

Robert Negoiţă, pe pagina sa de Facebook: … Din nefericire, în acest moment, nu cred că-ți dai seama (Marcel Ciolacu – n.m.) de forța și de perenitatea acestor căpușe însetate de sânge, putere și întuneric, ce parazitează partidul. Îți apreciez dorința de a încerca reformarea acestui partid și vocația de Don Quijote. Dar îmi rezerv dreptul ca, în acest moment, să nu îți fiu Sancho Panza în această luptă, cred eu, cu morile de vânt.

Marcel Ciolacu

Don Quijote a împins iluzia în mitologie, rezolvând o mare problemă, însă Marcel Ciolacu n-a ajuns la rafinamentul personajului imaginat Cervantes. Ciolacu nu crede o clipă că partidul poate fi reformat, chiar dacă se preface că luptă cu morile de vânt, iar pentru el ficţiunea rămâne doar o ficţiune pe care nu încearcă nici pe departe s-o trăiască.

În rest, pot înţelege de ce Robert Negoiţă nu vrea în ruptul capului să fie Sancho Panza, dar nu pricep de ce Dulcineea nu apare şi ea în toată tărăşenia.

2 comentarii la „Robert Negoiţă refuză rolul lui Sancho Panza în lupta pe care Marcel Ciolacu ar da-o cu morile de vânt”

  1. Daca Negoita nu mai trage pentru PSD, cea mai mare problema o are Firea, in cazul in care primarul de sector se va mobiliza contra ei. Alt perdant este Ciolacu, cel care se baza pe sprijunul lui Negoita pentu a prelua partidul cu acte in regula.

  2. @Manix,
    Ai dreptate, dar nu este cazul sa o plingem pe Dumana Fierea, chiar daca Negoitza nu o mai sustine, si-a gasit un alt sponsor, mai puternic: Varanul sprijina din toate puterile pe fosta lui prompteritza!
    Iar Latrina 3 are in continuare milioane de telespectatori fideli …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.