Halucinant! Unul care-şi spune politolog şi teolog vrea ca Washingtonul să fie bombardat. Alo, balamucul?

Bogdan Alexandru Duca, care-şi spune politolog şi teolog, incită la violenţă şi război. Halucinant, dar adevărat. El ar vrea musai ca Washingtonul să fie bombardat şi Pentagonul zdrobit, iar rachetele eliberatoare să fie lansate spre oraşele americane, chiar de Ziua Statelor Unite ale Americii. Duca nu precizează numele puterii ori grupării care ar trebui să atace America, dar din mesajul său belicos, ambalat prost cu oarece ironie, reiese că speră ca nişte bravi militari să ducă la îndeplinire dorinţa sa.

Belicosul personaj, cunoscut drept autor al unor articole anti-ocidentale, admirator al lui Putin, este promovat intens de propaganda rusă. Vă reamintesc că Duca, un apropiat al PSD, sugera că Liviu Dragnea va fi sinucis în penitenciar, motiv pentru care, spune el, opinia publică era pregătită în acest sens, ca să dau doar un exemplu din tâmpeniile debitate de respectivul.

Duca este şi unul dintre cei care, la 15 mai, au participa la mitingul abulic din piaţa Victoriei, alături de alte trompete ale Moscovei, susținători ai regimului PSDragnea, antivacciniştii ori persoane care contestau existența noului coronavirus.

Bogdan Duca, pe pagina sa de Facebook, 3 iulie 2020: Mâine e ziua SUA … Ce frumos ar fi să oferim americanilor ceea ce au oferit ei lumii… Acum, când iată că SUA e în suferință, nu are cine să bombardeze cu democrație Washingtonul, așa cum americanii au bombardat Belgradul, nu are cine să lanseze rachete eliberatoare spre orașele americane oprimate de guvernul rasist al SUA, așa cum americanii au făcut în Siria….
Unde sunt tancurile și bravii militari care să zdrobească Pentagonul, așa cum și SUA a zdrobit Gărzile Revboluționare pentru a elibera poporul irakian….
Unde sunt serviciile secrete care să poată organiza niște lovituri de stat democratice la Washington, pentru a salva America, așa cum CIA a salvat Ucraina, jumătate din America latină și tot încearcă să salveze Venezuela…

După mesajul lui Duca care incita la violenţă şi la război, propaganda rusă îl ridică în slăvi pe politologul-teolog, titrând în Sputnik, agenţia de presă a Kremlinului: Cel mai curajos mesaj de Ziua SUA: “Nu are cine să bombardeze cu democrație Washingtonul?”. Articolul din Sputnik este ilustrat cu o fotografie care are în prim-plan o statuie decapitată a lui Cristofor Columb, iar pe fundal steagul SUA.

În rest, chiar aştept să văd care vor fi reacţiile în urma acestei tărăşenii. Deocamdată, văd că, în toropeala caniculei, presa noastră doarme sau ignoră faptul că unul care se crede politolog şi teolog s-a băşicat pentru că SUA nu-s bombardate chiar de Ziua Independenţei.

Şi, apropo de reacţia Sputnik, dacă un alt nemernic scria că visează la momentul în care Moscova va fi lovită de rachete eliberarea, atitudinea mea era aceeaşi.

Un comentariu la „Halucinant! Unul care-şi spune politolog şi teolog vrea ca Washingtonul să fie bombardat. Alo, balamucul?”

  1. Asta seamana leit cu Lenin si e foarte nimerit sa i se spuna: Frustrati din toata lumea, uniti-va! Daca o luam si in serios, frustrarea conduce la agresivitate, iar ce compune teroristul cu fata de Lenin arata acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.