Ros de năluciri, Dan Puric ne sugerează să suspendăm gândirea şi să facem o cură de idioţenie

Zapând pe site-ul Antena3, constat că, după o binevenită absenţă, Dan Puric a apărut iar la televiziunea Varanului ca să le ofere telespectatorilor un alt spectacol de halucinaţii, crede el, inteligibile.

Lăsând la o parte discursul lui anti-UE, anti-NATO, deja cunoscut, ca şi misticismul său incoerent, de operetă, Puric a dat aseară o reprezentaţie în care joacă rolul celui chinuit de obsesii. Aşadar el ar vrea să ne salveze, chiar în pofida faptului că nimeni nu i-o cere, de ăştia, cum zice el, care ar fi vândut sufletul acestei ţări. N-a spus cum ar vrea să ne salveze, dar, bănuise, ţinând cont de propovăduirile sale, că doreşte să interzicem gândirea şi să facem o cură de idioţenie, in corpore.

N-am pretenţia ca Oana Zamfir, gazda lui Dan Puric, extrem de fericită atunci când invitatul arunca perle cu nemiluita în emisiunea ei, să-l fi întrebat pe invitat ce-a vrut să spună de fapt când a rostit tâmpenia abisală: românul întotdeauna a avut un raport cu istoria pe care a boicotat-o. Dar măcar putea să afle cine-i negustorul de suflete.

În rest, cum era de aşteptat, ieşirea lui Puric la Antena3 a fost un nou prilej pentru ca Sputnik, vocea propagandei ruse, să titreze bombastic o nouă idioţenie: sufletele ţării au fost vândute.

3 comentarii la „Ros de năluciri, Dan Puric ne sugerează să suspendăm gândirea şi să facem o cură de idioţenie”

  1. Numele lui Puric e ratarea, joaca prost si e doldura de citate motivationale pentru semidocti, dar nici de el nu prea le intelege.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.