Prostia agresivă: Oana Sparanghelista şi Codruţa Cerva, satisfăcute şi exuberante după ce au lovit un om VIDEO

Pentru Oana Lovin, zisă Sparanghelista, starletă a videochatului erotic (chiar dacă pe pagina ei de Facebook scrie bombastic: politician), și Codruța Cerva, activistă PSD pro-Dragnea, rigorile codului penal sunt vax-albina. Aşa că prostia agresivă s-a manifestat plenar.

Ieri, un susținător al lui Vlad Voiculescu a încercat să strângă manifestele împotriva ministrului, plantate de Lovin şi Cerva la Ministerul Sănătăţii, dar acestea l-au atacat și lovit crâncen pe tânăr, cu pumnii şi picioarele, chiar sub ochii jandarmilor, cu o sălbăticie scăpată din frâu şi greu de descris. Cel agresat n-a ripostat, ci doar a încasat.

Deocamdată, cele două au fost amendate subţire de jandarmi pentru tulburarea liniştii publice. Ulterior, probabil, va fi definitivat şi dosarul legat de lovirea tânărului, iar tărăşenia se va tranşa în justiţie. Însă recalcitrantele vor zburda libere în continuare, arătându-şi muşchii şi împărţind invective cu ghiotura, dacă tot au prin gustul agresiunii.

Fragmente ale discuţiei dintre Cerva şi Lovin de pe treptele Ministerului Sănătăţii, din care reiese cât de satisfăcute şi exuberante erau cele două după ce au lovit un om cu pumnul şi cu piciorul, i-au strivit mâna ori i-au turnat cafea în cap, conform epochtimes-romania.com.

Lovin, către tânărul care strângea foile de hârtie: Marş de acolo. Gunoiul e în minister, pleacă de aici, mizeria e în minister, nu, că ajungem să îl luăm la bătaie. Marş de aici, sclavule…

Cerva, spre tânăr: Cine te-a trimis, mă trepanatule?

Lovin: Un jegos care linge clanţele lui Voiculescu…

Cerva: Depune plângere fătălăul, ha-ha-ha (…)

Cerva: Ce picior i-am tras în cur de nu s-a văzut. Da, au filmat ăştia. Dar tu i-ai vărsat cafeaua în cap? Ha-ha-ha..

Lovin: Din greşeală i-am turnat cafeaua în cap, oameni dragi (râsete)

Cerva: Îi curgea cafeaua (cele două râd). Şi făcea.. „Îi fac plângere, m-a călcat pe mănă„…

Lovin: Nu eu l-am călcat pe mână. Şi-a băgat mâna sub piciorul meu. Eu mergeam pe scară, cine avea o poziţie nenaturală? Cum adică l-am călcat pe mână, da’ ce sunt eu, Naomi Campbell cu picioare de un metru? (ambele râd).

Eu îi fac plângere că efectiv şi-a permis să bage mâna sub piciorul meu, dacă mă împiedicam şi cădeam pe scări, era ud. Şi cafeaua nu ştiu dacă i-am vărsat-o în cap, din greşeală…

Cerva: Dacă fătălăul se mai învârte pe aici şi nu pleacă, îl bat!

În rest, da, violenţa este ultimul refugiu al incompetenţei, numai că, iată, agresivitatea celor două deja pune oamenii în pericol.

2 comentarii la „Prostia agresivă: Oana Sparanghelista şi Codruţa Cerva, satisfăcute şi exuberante după ce au lovit un om VIDEO”

  1. Panarame periculoase, au lovit un om pe la spate. Au spus, cu tupeu grobian, ca au lovit pentru a apara de furt gunoiul pe care l-au facut in fata unei institutii a statului. Din acest moment procurorul nu mai are prea multa treaba, ele si-au recunoscut vina, dar precis vor scapa basma curata pina ce vor comite una si mai groasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.