Şerban Nicolae, ultimul exerciţiu de ostilitate. Pentru el, politica rămâne un recital al şmecherilor pentru căscaţi

Șerban Nicolae, liderul senatorilor PSD, un nou exerciţiu de ostilitate, ca să ne arate că duşmănia n-are limite, dar şi că duşmanii trebuie inventaţi în permanenţă.

Ca să fie convingător, Nicolae a comentat pe Facebook rezultatul referendumului pentru familie, afirmând că este ”o victorie a homosexualilor”.

Totodată, el susţine şi aberaţia că dispozițiile Codului Civil care definesc căsătoria dintre un bărbat și femeie ”sunt susceptibile de neconstituționalitate”, pentru că în Constituția României căsătoria se încheie „între soți”.

…P.S. Rezultatul referendumului (pentru familia tradiţională -n.m.) chiar este o victorie a homosexualilor. Nu pentru că ar fi majoritari. Ci pentru că majoritatea a urmat argumentele lor sau le-a acceptat cu indiferență. De ieri, dispozițiile Codului Civil ce definesc căsătoria ca fiind încheiată între bărbat și femeie sunt susceptibile de neconstituționalitate. Pentru că în Constituția României căsătoria se încheie „între soți”. Să vă dea Dumnezeu sănătate, tuturor!, scrie Şerban Nicolae pe pagina sa de Facebook.

Afirmând cele de mai sus, senatorul PSD continuă să ne arate că politica ar fi un recital al şmecherilor pentru o mulţime de căscaţi. Dar se înşeală amarnic şi de data asta.

Oamenii n-au fost convinşi să iasă la vot cu sloganul inept: Dacă nu trece referendumul, homosexualii ne vor lua copiii, aşa că Şerban Nicolae vrea să-l schimbe musai cu aberaţia: Dacă n-a trecut referendumul, căsătoria între un bărbat şi o femeie poate fi declarată neconstituţională, pe care, fac pariu, o să-l auzim în curând la Antena3 şi România TV.

2 comentarii la „Şerban Nicolae, ultimul exerciţiu de ostilitate. Pentru el, politica rămâne un recital al şmecherilor pentru căscaţi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.