Sex şi neamprostie pe culmile ridicolului

Camerele de luat vederi montate de către procurori în pereţi şi computere i-au surprins pe vameşi nu doar gestionând şpaga, ci şi în ipostaze fierbinţi.

La Stamora Moraviţa şi Naidăş, doi poliţişti şi un vameş se masturbau în timp ce priveau un film porno pe ecranul computerului. Însă, camera ascunsă în acelaşi ecran îi imortaliza şi pe cei doi cu prohabul desfăcut.

Altă cameră de luat vederi ascunsă în perete a înregistrat o partidă de sex între un vameş şi o poliţistă, înconjuraţi de purcoaie de bani. Foate mulţi bani. Ca-n filme.

Nu sexul în nişte birouri vamale mă uimeşte pe mine, că asemenea scene a văzut şi Biroul Oval de la Casă Albă, ca şi în multe alte cancelarii vestite. Mă uimeşte neamprostia. Oamenii ăştia se credeau nemuritori doar fiindcă produceau bani pe bandă rulantă, pentru ei şi cei de sus. De foarte sus, evident. Se scăldau în bani, făceau amor şi se masturbau pe teancuri de bani.

Iar, în România, neamprostia asta i-a atins pe mulţi dintre cei căţăraţi într-o funcţie cu mult mai bănoasă decât a rudelor apropiate.

Apropo de Casă Albă. Deunăzi, Michelle Obama uimea lumea. Şi nu precum Bill Clinton, ci fiindcă purta o rochie de doar 30 de dolari la o emisiune tv.

Şi politicienele noastre şochează electoratul până la leşin. Cu genţi şi pantofi de mii şi mii de Euro. Se simt invincibile, ca şi poliţista fimată fără chiloţi. Vive la différence!

4 comentarii la „Sex şi neamprostie pe culmile ridicolului”

 1. Daca cei din justitie ar actiona CORECT in aceasta speta, va asigur ca ar da un exemplu pentru TOTI CEILALTI VAMESI / POLITISTI DE FRONTIERA. Prea multi ani justitia romana a facut caca in pantaloni, tolerand atat coruptia din interior (judecatori/procurori/notari/avocati/alti functionari) cat si cea „din exterior”.

  Intre pedepsele aspre pe care le merita neamurile proaste arestate, s-ar impune confiscarea totala/partiala a averii care nu poate fi justificata + INTERDICTIA PE VIATA DE A MAI OCUPA O FUNCTIE PUBLICA!!! Aceasta din urma pedeapsa ar cantari, dupa parerea mea, cel mai mult in viitorul „profesional” al spagarilor nemernici.

  N-au decat ca, pe viitor, sa se angajeze la o companie privata…si sa faca sex acolo, IN TIMPUL ORELOR DE MUNCA, asa cum au facut IN CALITATEA LOR DE FUNCTIONARI PUBLICI, PLATITI DIN BANII FRAIERILOR DE CONTRIBUABILI.

  Vor simti pe propria piele ce inseamna sa fii responsabil cand patronul le va multumi pe loc si ii va da afara in secunda urmatoare!

  Apoi…trebuie facuta curatenie si in alte institutii parazitare, mari consumatoare de bani publici si COMPLET DEBILE SI INEFICIENTE gen „Politia Comunitara” (fostii Gardieni Publici”). O armata de incompetenti, o institutie paralela cu Politia, practic o politie paralela, ineficienta, inutile si debila dpdv al regulamentului de functionare.

  Necesare sunt si curateniile in Politie. Alcoolicii sa dispara primii…
  Si vai, e plina Politia Romana de alcoolici…

  De cei 10.000 de SRI-sti…ce sa mai spun? MAINE as pune „pe liber” vreo 6000! Fara nici o teama, fara nici un regret ca „patria” ar ramane fara aparatori…
  E plina si cloaca SRI-ului de mafioti, spagari, incompetenti si indivizi extrem de periculosi care folosesc informatiile pe care le detin pentru a santaja si a stoarce bani de la diversi oameni de afaceri!

  http://catavencu.ro/cuiburile-securiste-din-interiorul-serviciului-roman-de-informatii-39952

  Deh…mai e mult pana departe…si va mai curge multa apa pe Dunare pana la „primenirea” romanilor…

  🙂

 2. cu gramezi de premeditare. dar tare vreau sa vedem cine ajunge la mititica, cred ca nimeni. sau poate doar vreun acar paun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.