Simulând că sare în apărarea fostei soţii, Andronic ne informează că şi Dăncilă s-ar afla sub influenţa statului paralel: Nu-l mai ascultă pe Dragnea

Dan Andronic simulează în EVZ, publicaţie pe care o controlează, că sare în apărarea Ancăi Alexandrescu, fosta lui soţie, tocmai îndepărtată de lângă premierul Viorica Dăncilă, doar ca să ne convingă de faptul că „statul paralel” se află printre noi. Drept argument, el lansează ipoteza că Alexandrescu a fost nevoită să plece de lângă Dăncilă fiindcă premierul a intrat sub influenţa unor forţe oculte (serviciile, deh!).

Foto: Dancilă şi Alexandrescu

Ca să vezi teoria conspiraţie, nu glumă. Cred însă că lui Liviu Dragnea îi place foarte mult scenariul lui Dan Andronic, chiar dacă e lipsit de orice argument. Aşa că dacă liderul PSD ne va spune în curând: Încă o dovadă, statul paralel există. Anca Alexandrescu, pe care am trimis-o de strajă lângă Viorica Dăncilă, e dovada, n-o să mă mir câtuşi de puţin. Şi nici n-o să spun: Halucinant! Că doar n-a ieşit Andronic la încălzire de pomană, sub pretextul că ia apărarea fostei soţie – un fel de regină neîncoronată a consilierilor de imagine la nivel înalt din lumea largă -, pentru că a fost denigrată de niscai ziarişti nevrednici.

Un lider politic mi-a povestit cât de îngrozită a venit Viorica Dăncilă de la o întâlnire de la Bruxelles în care Juncker și Timmermans o amenințaseră explicit. Bănuiesc că au fost mult mai multe. La aceste presiuni s-au adăugat altele, până când Viorica Dăncilă a ales să se îndepărteze de Liviu Dragnea.
A schimbat cercul de influență prin răcirea de Darius Vâlcov și aducerea lui Costin Mihalache în prim-plan, numit șef al Cancelariei. Un personaj interesant, apropiat de cercuri de influență externe similare cu cele ale lui Victor Ponta, trecut pe la CFR, CNAIR, iar potrivit CV-ului, în 2013, a făcut și cursul cu tema „Securitate și bună guvernare”, la Colegiul Național de Apărare. După cum îmi transmitea un fost coleg de-al lui Mihalache, coleg cu acesta la Academia de Poliție, după absolvire acesta s-a dus la SIE. Numai bun de consilier pentru Viorica Dăncilă, scrie Dan Andronic în articolul Dăncilă a fugit de sub escorta lui Dragnea. Al treilea premier PSD care se dezice de liderul partidului, publicat în EVZ, pe care, după cum spuneam mai sus, îl controlează.

Aşadar, cu aere de mare dezvăluire, o abureală savantă despre cercuri de influenţă externe (greu de localizat), servicii secrete şi surse misterioase, doar ca să pricepem o dată pentru totdeauna că „statul ăsta paralel”, cel care-l supără rău pe Dragnea şi nu mai puţin pe Andronic (a avut şi tupeul să-l trimită în judecată), există şi este ajutat continuu.

Şi, iată, ultimă dovadă: „statul  paralel” a extras-o pe vizionara consilieră Anca Alexandrescu de lângă Viorica Dăncilă, lipsindu-l pe liderul PSD de niscai ochi şi urechi la Guvern, iar pe premier de găsirea cărării luminoase.

Foto: Dragnea şi Alexandrescu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.