Radioul german a catalogat PSD drept un sistem mafiot. Reacţia de la Bucureşti a venit după două luni: Meleşcanu primeşte critici, iar România Actualităţi indicaţii să reacţioneze

Radioul public din Germania a realizat, în urmă cu două luni (conform site-ului respectivului post de radio), un documentar despre PSD-Dragnea, din care reiese că partidul ar fi „un sistem asemănător mafiei”. Culmea, Alexandru Petrescu, ministrul comunicaţiilor reacţionează de parcă materialul ar fi fost difuzat ieri.

Petrescu, fost vicepreşedinte al PSD, dorind să se evidenţieze în faţa lui Dragnea, îl atacă pe „gentilul” Teodor Meleşcanu, ministrul de Exterene, cel care care nu „răspunde” adecvat faptului că PSD este comparat cu Mafia. Totodată,  ministrului nostru, care gândeşte precum Ceauşescu, i se pare „nefiresc” faptul că un post de radio dint-o ţară UE spune că partidul de guvernămând din România are apucături mafiote.

Şi pentru ca ridicolul să fie sublim, drept „represalii”, Petrescu dă „indicaţii preţioase” radioului public de la Bucureşti, îndemnând la realizarea un material legat de ascensiunea extremismului în Germania.

 

Aici aveţi postarea lui Petrescu de  pe Facebook, ca să vedeţi cam cât îl duce capul.

 

 

Un comentariu la „Radioul german a catalogat PSD drept un sistem mafiot. Reacţia de la Bucureşti a venit după două luni: Meleşcanu primeşte critici, iar România Actualităţi indicaţii să reacţioneze”

  1. Adică, lăsați-ne voi cu mafioții noștri că și voi aveți extremiștii voștri!

    … Și ziceți că sânteți „tehnic” gata să intrați în Schengen, mafioților?

    TEHNIC… ca să mai furați câteva milioane, miliarde de la fonduri europene că doar nu asudați voi pentru ele, speță moral decăzută de șobolani!

    Cârtițe infecte!

    https://oamenicasobolani.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.