Suntem salvați: Petre Daea a devenit fotovoltaic și funcționează non-stop

Să debitezi prostii și să obții venituri fabuloase pentru respectiva prestație, o performanță pe care nu i-o putem nega lui Petre Daea, ministrul agriculturii. Numai că în topul fraierilor nu trebuie să-l băgăm pe el, ci, in corpore, pe noi cei care-l plătim regește.

Aflat o perioadă într-un con de umbră, din motive care îmi scapă, Petre Daea s-a cerut la Antena3, într-un interviu promoțional. Așadar, omul care spunea extaziat că niciodată nu-i sună mintea ocupat a vrut să epateze din nou cu ideile sale accentuate și bucuria fără motiv, afirmând: Să ştiţi că fac balet cu mintea tot timpul pentru că o am la mine. Nu obosesc. Slavă Domnului că nu ostenește încă, deși are mintea la purtător. Însă marea surpriză nu-i asta, ci, după cum susține ministrul agriculturii, de la o vreme se simte fotovoltaic, motiv pentru care funcționează necontenit 24 de ore.

…Eu sunt ca panoul fotovoltaic. Mă încarc dacă e soare, iar noaptea am energie de peste zi. Aşa că nu stau deloc. Funcţionez tot timpul cu gândul că îmi fac datoria faţă de misiunea pe care mi-au încredinţat-o, prin decizie politică, prin decizie administrativă, prin orice… afirma Daea la Antena3.

În urmă cu ceva vreme, tot Daea afirma: Îmi pare rău că noaptea nu este zi, pentru că aş putea rezolva aproape tot în agricultură. Iată că problema s-a rezolvat, iar, de când ministrul nostru a devenit fotovoltaic și funcționează non-stop, chiar am certitudinea că agricultura se va ridica pe culmi de nemărginit belșug și abundență.

Agricultură, pe care o tot clamează Daea dimineața, la prânz și seara, e o îndeletnicire legată de speranță. Însă și eu am visele mele. De pildă, nădăjduiesc că, într-un viitor apropiat, mult-așteptatul impozit pe prostie chiar va deveni realitate.

Citește și:

Un comentariu la „Suntem salvați: Petre Daea a devenit fotovoltaic și funcționează non-stop”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.