Tălmăcind delirul lui Ciutacu, nu-i tocmai anormal să ţi se spargă faţa într-un magazin

Dacă traduc din română în română un fragment din delirul pe care Victor Ciutacu îl aşterne pe Facebook, ar reieşi următoarele: Cristina Joia, designer la ProTV, a fost desfigurată într-un magazin pentru că, crezându-se vedetă, a persiflat-o pe agresoare, iar acesta din urmă i-a pus masa în cap.

Aşadar, atunci când atenţionezi o persoană, precum a făcut Cristina Joia, doar că a staţionat neregulamentar cu maşina în faţa unui magazin alimentar, blocând intrarea, înseamnă, în opinia lui Ciutacu, că ai gura mare în public şi emiţi pretenţii absurde. În consecinţă, ca să-l citez tot pe Ciutacu, cetăţeni obişnuiţi, în cazul nostru agresoare designerului – persiflată şi minimalizată, îţi pot pune masa în cap.

Dacă ne luăm după teleastul lui Ghiţă, agresoarea, deja arestată, ar fi avut motive să lovească victima cu extremă violenţă, desfigurând-o, pe motiv că n-ar fi vrut să se smerească. În cazul în care nu am transpus bine din română în română textul marelui gânditor de la RTV, corectaţi-mă.

În rest, naivii tot visează la o radieră care să şteargă mizeria umană. Îi dezamăgesc, respectiva radieră încă nu există.

Context/Femeia care a agresat-o pe Cristina Joia a fost reținută pentru 30 de zile sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe. Ea a recunoscut în fața magistraților că victima nu i-a rupt ştergătorul de la maşină, ci doar i l-a ridicat, cel mai probabil pentru a o atenţiona că a parcat în loc nepermis.

3 comentarii la „Tălmăcind delirul lui Ciutacu, nu-i tocmai anormal să ţi se spargă faţa într-un magazin”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.