Ridicol fără frontiere: Propaganda rusă ni l-a hărăzit pe Adrian Năstase preşedinte

În timp ce Maia Sandu câştigă alegerile în faţa actualului preşedinte pro-rus Igor Dodon, propaganda rusă minimalizează momentul, dar pare preocupată de viitorul României. În consecinţă, Sputnik, vocea Kremlinului, ne spune imperativ: ar fi musai să aveţi un preşedinte suveranist şi un guvern aşijderea. E de notorietate că, în viziunea propagandei ruse, suveranist înseamnă, de fapt, o persoană foarte ataşată Kremlinului, aşa că nu insist.

Culmea e că suveranistul destinat nouă într-un viitor apropiat de propaganda rusă este nimeni altul decât eternul şi fascinantul Adrian Năstase, omul care până în prezent a numărat 500 de zile de detenţie în urma a două condamnări pentru corupţie.

…Ajung și la partea cea mai grea: prezentul! Soluția prezentului! Nu, nu vă uitați la ce este acum prin mocirla acestor proxime alegeri… Soluția pe care o văd se referă la următoarea mutare, din 2024. Iar soluția umană, conducătorul, se numește tot Adrian Năstase. De ce? Simplu: pentru că altul mai bun NU există – și nu repet calitățile care îl separă cu mult, la mare distanță, de ceilalți! (…)În concluzie, dacă se dorește ceva de la România, asta este de făcut – o construcție suveranistă în jurul lui Adrian Năstase. Și, atenție, 2024 nu e chiar atât de departe așa cum pare. Nu uitați – 2024 are și un avantaj: este anul în care se suprapun din nou parlamentarele peste prezidențiale. Contează deci ”locomotiva” prezidențială, scrie Sputnik, agenţie de presă a guvernului rus, sub titlul: 2024 – Adrian Năstase președinte și guvern suveranist.

Ca să vezi de unde sare candidatul manciurian. De la Cornu.

Sincer însă, habar n-am dacă Adrian Năstase ştie că a fost desemnat deja de către Sputnik drept viitorul preşedinte al României, aşa că o bună încheiere ar fi legată de una dintre vorbele de duh ale celui distanţat acum la moşia sa de la Cornu: Prezentul se petrece în fiecare clipă, iar viitorul încă nu a avut loc. În cazul în care vorbă de duh nu vi se pare o expresie adecvată, puteţi să-i spuneţi perlă.

3 comentarii la „Ridicol fără frontiere: Propaganda rusă ni l-a hărăzit pe Adrian Năstase preşedinte”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.