Tatoiu nu mai poate fi ridiculizată. E ca şi când ai încerca să demaşti o mască

Atunci când nu aberează simultan pe vreo trei televiziuni, Monica Tatoiu se pune, cu generozitate, la dispoziţia tinerei generaţii. Deunăzi, în marea ei înţelepciune, le-a spus studentelor de la Cluj: „Dacă vrei să conduci bărbaţii, trebuie să înveţi să bei în rând cu ei. (… ) Am învăţat multe de la bărbaţi, iar ei m-au învăţat să beau.”

Fireşte, ea a bifat şi un sfat abisal legat de sex: „Relaţiile sexuale sunt extraordinar de hrănitoare pentru creativitate.(…) E foarte important pentru ca o femeie să reuşească în viaţă să aibă un bărbat care s-o domine. Eu am reuşit asta la a treia căsătorie.” Ca să vezi perseverenţă.

Departe de mine să mai dezbat faptul că Tatoiu încearcă să pară exact ce nu este, alunecând într-un ridicol fără margini. Şi asta pentru că într-o lume în care totul devine din ce în ce mai caraghios aproape nimic nu mai poate fi ridiculizat. Nici chiar madam Ştie Tot, fie şi dacă îndeamnă studentele să se îmbete cot la cot cu bărbaţii ori să îşi hrănească creativitatea cu sexul aproapelui. Zău, oricât m-aş strădui, chiar nu pot să demasc o mască.

2 comentarii la „Tatoiu nu mai poate fi ridiculizată. E ca şi când ai încerca să demaşti o mască”

  1. Monica Tatoiu este un caz patologic demnă de studiul psihiatrilor .Mai gravă este boala celor care se întrec să o ia în serios!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.