Televizunea română la răscruce: moderatoare urâte vs veterane care şi-au făcut praf credibiltatea

Aflu că Lucia Hossu-Longin a ştirbit solemnitatea ditamai şedinţei de Consiliu de Administraţie al TVR afirmând că Ioana Lupea de la TVR Info este urâtă. Şi, din acest motiv, nu-i potrivită pentru rolul de moderatoare tv.

Mircea Marian, colegul Ioanei Lupea, cel care a răspândit şi informaţia, i-a înfierat pe blogul său  şi pe toţi bărbaţii din CA al TVR fiindcă n-au sărit în apărarea Ioanei. Şi eu o cunosc pe cea din urmă, am fost colegi, dar nu îi iau apărarea. Zău, nu-i cazul. La ce salariu privilegiat de activistă de partid şi de stat are Ioana, cu siguranţă suportă ce-a zis Lucia Hossu-Longin în şedinţă. Ba chiar anticipez că, în curând, o să investească într-un salon de frumuseţe fie şi ca să-i rupă gura celei care a spus că-i urâtă.

În ce-o priveşte însă pe Lucia Hossu-Longin, chestiunea e mai complicată. Nu la aspectul fizic mă refer. De pildă, doamna a scris o carte  transpusă şi într-un film documentar – difuzat de TVR, fireşte – în care se jura că Ion Mihai Pacepa, fost adjunct al DIE până în 1978, a făcut trei operaţii de schimbare a fizionomiei. După isprava asta, oameni foarte bine informaţi din SUA imi spuneau că doamna Hossu-Longin ori nu s-a văzut cu Pacepa la Miami – Florida şi i-a luat interviul audio unei alte persoane, ori minte de îngheaţă apele dacă afirmă că fostul sef-adjunct al spionajului românesc şi-a schimbat fizionomia cu ajutorul chirurgiei estetice.

Aşa că, trag eu concluzia: TVR nu are doar sute de milioane de euro datorii, pe care o să le plătim tot noi, până la urmă, ci şi moderatoare urâte ori veterane, „branduri” ale televiziunii naţionale, care, atunci când abordează subiecte serioase, gafează impardonabil – motiv pentru care credibilitatea lor, dar şi a instituţei pe care o reprezintă, a ajuns egală cu zero.

5 comentarii la „Televizunea română la răscruce: moderatoare urâte vs veterane care şi-au făcut praf credibiltatea”

  1. Salaraii exorbitante, audienta spre minus infinit. Nu mai este un secret, stie si femeia de serviciu. Ioana este urata, dar nici colegul ei, M Marian, nu este vreun matcho. Naspa este altceva, baiatul pare slinos si neingrijit. Propogandist, propagandist, ca asa sunt toti in TVR, dar macar sa vedem unul cu staif.

  2. Traiasca „Discovery Chanel” si National Geographic”!-alte posturi parca le-as scoate definitv din grila.

  3. Daca tot scrieti de salarii privilegiate la TVR ar trebui sa dati si date concrete, sa stim si noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.