search
top

Televizunea română la răscruce: moderatoare urâte vs veterane care şi-au făcut praf credibiltatea

Aflu că Lucia Hossu-Longin a ştirbit solemnitatea ditamai şedinţei de Consiliu de Administraţie al TVR afirmând că Ioana Lupea de la TVR Info este urâtă. Şi, din acest motiv, nu-i potrivită pentru rolul de moderatoare tv.

Mircea Marian, colegul Ioanei Lupea, cel care a răspândit şi informaţia, i-a înfierat pe blogul său  şi pe toţi bărbaţii din CA al TVR fiindcă n-au sărit în apărarea Ioanei. Şi eu o cunosc pe cea din urmă, am fost colegi, dar nu îi iau apărarea. Zău, nu-i cazul. La ce salariu privilegiat de activistă de partid şi de stat are Ioana, cu siguranţă suportă ce-a zis Lucia Hossu-Longin în şedinţă. Ba chiar anticipez că, în curând, o să investească într-un salon de frumuseţe fie şi ca să-i rupă gura celei care a spus că-i urâtă.

În ce-o priveşte însă pe Lucia Hossu-Longin, chestiunea e mai complicată. Nu la aspectul fizic mă refer. De pildă, doamna a scris o carte  transpusă şi într-un film documentar – difuzat de TVR, fireşte – în care se jura că Ion Mihai Pacepa, fost adjunct al DIE până în 1978, a făcut trei operaţii de schimbare a fizionomiei. După isprava asta, oameni foarte bine informaţi din SUA imi spuneau că doamna Hossu-Longin ori nu s-a văzut cu Pacepa la Miami – Florida şi i-a luat interviul audio unei alte persoane, ori minte de îngheaţă apele dacă afirmă că fostul sef-adjunct al spionajului românesc şi-a schimbat fizionomia cu ajutorul chirurgiei estetice.

Aşa că, trag eu concluzia: TVR nu are doar sute de milioane de euro datorii, pe care o să le plătim tot noi, până la urmă, ci şi moderatoare urâte ori veterane, „branduri” ale televiziunii naţionale, care, atunci când abordează subiecte serioase, gafează impardonabil – motiv pentru care credibilitatea lor, dar şi a instituţei pe care o reprezintă, a ajuns egală cu zero.

5 Responses to “Televizunea română la răscruce: moderatoare urâte vs veterane care şi-au făcut praf credibiltatea”

 1. LUCA spune:

  BINE PUNCTAT…”COANE”

 2. TVR Info spune:

  Salaraii exorbitante, audienta spre minus infinit. Nu mai este un secret, stie si femeia de serviciu. Ioana este urata, dar nici colegul ei, M Marian, nu este vreun matcho. Naspa este altceva, baiatul pare slinos si neingrijit. Propogandist, propagandist, ca asa sunt toti in TVR, dar macar sa vedem unul cu staif.

 3. "Nepotica" spune:

  Traiasca „Discovery Chanel” si National Geographic”!-alte posturi parca le-as scoate definitv din grila.

 4. To facilitate was a impressive place of duty. It is inspiring on behalf of all. Credit on behalf of sharing to facilitate slice.

 5. observer spune:

  Daca tot scrieti de salarii privilegiate la TVR ar trebui sa dati si date concrete, sa stim si noi

Scrie un comentariu

top