Ţuţuianu, către Olguţa Vasilescu: Fie prostul cât de prost, mintea vine după post INREGISTRARI

Au apărut alte înregistrări legate de dihonia din PSD. Conform uneia dintre acestea, Adrian Ţuţuianu, vicepreşedintele al PSD şi lider al partidului în Dâmboviţa, fost ministru al Apărării, o atacă pe Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, pe care, după cu spune el, ar fi pus-o la punct.

„Au mai luat cuvântul, ca să ştiţi, Olguța Vasilescu care dădea lecții pe nu știu ce. I-am zis cam așa: pe vremea comuniștilor era un dicton cam așa: fie prostul cât de prost, mintea vine după post. I-am spus că face parte din categoria miniștrilor care au sentimentul că dacă s-au așezat pe scaun sunt și ei mai deştepţi. A ieșit Manda că i-am atacat-o pe doamna, mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine. I-am spus că îi folosește, că are de învățat. M-a înjurat mai temeinic decât alții”, spunea Adrian Ţuţuianu, conform înregistrării difuzate la Românai TV, postul de televiziune înfiinţat de Sebastian Ghiţă, foarte apropiat de PSD.

INREGISTRARE 1

Olguţa Vasilescu: Vă asigur că dacă ar fi fost aşa ceva, nu aveam nevoie de niciun bărbat să mă apere. Dar înţeleg, Adrian Ţuţuianu e mai viteaz între colegii lui de la Dâmboviţa, dar vă asigur că discuţia nu s-a purtat în termenii aceştia.

Şi Claudiu Manda a simţit nevoia să se exprime: Înţeleg că dânsul era zmeu, ne dădea răspunsuri la toţi. A zis nasoalele alea despre Vasilescu?…Nu, nu a existat o astfel de exprimare în CEx…Şi în cazul meu n-a existat o replică în ce priveşte reacţia domniei sale.

La întâlnirea cu primarii, Adrian Ţuţuianu l-a lăudat pe Paul Stănescu, numărul 2 din partid, care l-ar fi atacat pe Liviu Dragnea, liderul PSD.

INREGISTRARE 2 – atac la Ioana Bran

„A mai vorbit Paul Stănescu (spunea Ţuţuianu), care a spus cam așa, în stilul lui mai cu , ’ar’metica’. Paul a spus așa: băi ăștia care vreți voi cu Dragnea, luați-l de mână și ieșiți prin București. Sau luați-l de mână ăia de la Brașov sau de la Cluj și ieșiți cu el prin oraş. Și dacă lumea vă primește bine, noi suntem idioți. Dacă lumea vă înjură, ăsta e riscul vostru. Eu cred că nu e normal să avem un lider de partid care nu poate ieși printre oameni”

INREGISTRARE 3

Lia Olguţa Vasilescu sugerează mazilirea lui Adrian Ţuţuianu. Ea susţine că, cel mai probabil, situaţia lui Adrian Ţuţuianu va fi discutată în următorul Comitet Executiv PSD.

Citeşte şi: Țuțuianu cataloghează PSD, formaţiunea politică din care face parte, drept un partid de maimuțe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.