Un Vanghelie ejaculat

Marean Vanghelie, omul a cărui soartă a fost  hotărâtă de destin şi a cărui voce se va face auzită oriunde, chiar şi pe sub apă – după cum susţinea -, a mai produs o vorbă abisală. De data asta e legată de ejacularea ca pedeapsă. Nu ştiu a câta perlă-i la şirag, dar, precis, nu-i ultima.

„Finis coronat opus”, vorba romanilor. Cu siguranţă Vanghelie o ştia pe de rost, altfel, la rândul său, nu punea cu atâta concizie bomboana pe colivă: „Dacă nu eşti bun, PSD te ejaculează…”.

4 comentarii la „Un Vanghelie ejaculat”

  1. Vangheliotul chiar nu (mai) are (a avut vreodata?) nici un simt al ridicolului. E un agramat jalnic pe care PSD-ul il tine in poala din motive care imi scapa. Pentru ca pretexte se pot gasi oricand pentru un astfel de idiot.

    Nici un om sanatos la minte nu-si imagineaza ca democratia poate fi, in proportii rezonabile, o meritocratie. Insa ceea ce se intampla in Romania de aproape 22 de ani n-are nici cea mai vaga legatura cu democratia, ci cu plutocratia, cleptocratia, oligarhia. E posibil ca acest agramat penibil sa aiba bani. Nici nu mai conteaza (pentru PSD, evident!) cum i-a obtinut. Altfel, nu-mi imaginez ce calitati poate pune la bataie pentru a-si legitima functia.

    Destul de trist…

  2. P.S.D-ul lu Nea Nelu pt. inaltul nivel de exprimare a membrilor de Va(R)za ! Bravos Van GhElioane,erai cineva la cooperativa aia de confectionat incaltari! Am mai avut un Pingelar , dar alla chiar parea om de cultura in comparatie cu caricatura asta! Nea Nelu sa traiesti si sa mai dispui de astfel de emanati! Sigur veti castiga alegeri cu alde infumurati , prostanaci si mai nou si cu phominide!

  3. Matale de unde ai mai aparut nea caisa-jurnalistul insolVent? Ti-ai mai tras si poza aia cu tine, evident, cu ochelari de politist texan trecut de a doua tinerete. Ai tu dreptate cu ceea ce zici de Vanghelie…dar si domnia ta nu e mai prejos. Bine macar ca nu scrii articolele cu copy si prietenu lui, paste…

  4. Berdeli, te rog scoate-i afara pe cretinii gen stan bengescu, pentru ca daca le dai nas la postacii astia mai agramati decit vanghelionul nu-ti foloseste la nimic. Cenzureaza-i pe idioti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.